"Κάνε κάτι μπαμπά, φτάνει. Σ' αγαπώ πολύ!"

Ο πρώην υπουργός, μετά τη δημοσίευση του επίμαχου δημοσιεύματος στη Real News της Κυριακής, έγραψε...
στον προσωπικό λογαριασμό του:

"Ας σταματήσει πια αυτή η τακτική της λάσπης στον ανεμιστήρα !Δεν γνωρίζω ούτε κατ όψη, απολύτως ΚΑΝΕΝΑ απ τα αναφερόμενα πρόσωπα στο ρεπορταζ της Real News και πολύ περισσότερο δεν έχω σχέση με τα αναγραφόμενα. Έδωσα ήδη εντολή να κινηθούν οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες εναντίων όσων ισχυρίζονται αυτά
τα μυθεύματα".

Μεταξύ των σχολίων που ακολούθησαν, η 22χρονη κόρη του, Παυλίνα, έκανε τη δική της ανάρτηση:

"μολισ το ειδα. θαυμαζω την ψυχραιμια και την υπομονη σου. ΩΣ ΕΔΩ. δεν μπορω αλλο και δεν κανω πλακα. κανε κατι μπαμπα φτανει ! σαγαπαω πολυ εχεισ παντα εμας", έγραψε.

Υπενθυμίζεται, ότι η κατάθεση του κτηματομεσίτη Ιωσήφ Λιβανού στη Real News της Κυριακής εμπλέκει σε σκάνδαλο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τους δύο κορυφαίους πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλη Λιάπη και Γιώργο Βουλγαράκη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι τρεις πολιτικοί φέρονται να συμμετείχαν την περίοδο 2005-2008 σε αγοραπωλησίες σε περιοχές-φιλέτα της Αττικής, τις οποίες αγορές χρησιμοποιούσαν ως βιτρίνα για να καλύψουν μαύρο χρήμα που υπολογίζεται στα 10,2 δισ ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα