Και το ράσο να είναι...Armani!

H Kαθολική εκκλησία ευλογεί τη μόδα, ειδικά όταν εκείνη προέρχεται από κορυφαίους fashion designers!

O Ιταλός σχεδιαστής μόδας Giorgio Armani, λοιπόν, σχεδίασε μια σειρά από άμφια για έναν επίσκοπο, με αφορμή...
τα εγκαίνια μιας καινούργιας εκκλησίας στο μικροσκοπικό νησάκι Pantelleria, το οποίο ο διάσημος σχεδιαστής έχει επιλέξει εδώ και χρόνια σαν τόπο διακοπών του. Φορώντας λοιπόν την επίσημη μήτρα, ο Monsignor Domenico Mogavero,
εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες, φορώντας το επίσημο ένδυμα λειτουργίας.

Μια «ρόμπα» σε αχνό πράσινο χρώμα με κεντημένα σύμβολα από το νησί, όπως αστερίες, αχιβάδες και κλαδάκια ελιάς. «Δεν έχει να κάνει με την προσπάθεια να είσαι στη μόδα», δικαιολογήθηκε ο Επίσκοπος. "Ήταν ένας σκοπός, στον οποίο ανακατεύτηκε ένας fashion designer, ο οποίος αγαπά την Pantelleria”.

Ο 76χρονος ιταλός σχεδιαστής και τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στην Ιταλία, διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με το νησί με το σβησμένο ηφαίστειο, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στη Σικελία και τις ακτές της Τυνησίας. Συγκεκριμένα, κάνει εκεί διακοπές εδώ και 40 χρόνια, ενώ μάλιστα το 2006 τον έχρισαν επίτιμο πολίτη.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Καθολική εκκλησία εμπλέκεται με τον fashion κόσμο. Στον Πάπα Βενέδικτο, κάποια στιγμή του κόλλησαν το παρατσούκλι “the Prada Pope”, όταν εμφανίστηκε φορώντας ένα ζευγάρι κόκκινα δερμάτινα loafers, τα οποία έφεραν την υπογραφή του διάσημου ιταλικού οίκου Prada.
stylista.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα