«Καμπάνα» δύο αγώνων στον Τζιμπούρ

Με ποινή δύο αγωνιστικών τιμωρήθηκε από την αφρικανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ο Ράφικ Τζιμπούρ για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα ενάντια στη Λιβύη, που έγινε στη Καζαμπλάνκα και στο οποίο επικράτησαν οι Αλγερινοί με 0-1...
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού είχε εμπλακεί σε επεισόδια με αντιπάλους μετά το τέλος του ματς και στην υπερασπιστική του γραμμή, είχε τονίσει πως προσπαθούσε να αμυνθεί.

Η αφρικανική ομοσπονδία, πάντως,
που συνεδρίασε το Σάββατο, απεφάνθη και αποφάσισε να τιμωρήσει με δύο αγωνιστικές τον στράικερ του Θρύλου, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από τα επόμενα δύο επίσημα ματς της ομάδας του.

Το ένα είναι τον Οκτώβριο στις 14 του μηνός στην Αλγερία και πρόκειται για τη ρεβάνς με τη Λιβύη για το Κόπα Άφρικα 2013 και το επόμενο στις 22 Μαρτίου 2013 εντός με το Μπενίν στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2014.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα κάνει ταξίδια με την εθνική του και θα επικεντρωθεί στον Ολυμπιακό. Η ποινή δεν είναι εφέσιμη, καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς της ομοσπονδίας, έχει τιμωρηθεί με λιγότερους από τρεις αγώνες.
Keywords
Τυχαία Θέματα