Η συνάντηση ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ προκαλεί ένταση στην κυβέρνηση

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

Ένταση ξαφνικά, μία ημέρα πριν τη σύσκεψη των αρχηγών, στις σχέσεις Ιπποκράτους και Μεγάρου Μαξίμου, με αφορμή τη συνάντηση αντιπροσωπειών ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για το θέμα της ανεργίας.

Πηγές της κυβέρνησης-στην Ιπποκράτους φωτογραφίζουν συγκεκριμένους συνεργάτες του πρωθυπουργού- εξέφρασαν (ή λέγεται ότι εξέφρασαν) δυσαρέσκεια και ενόχληση για τη συνάντηση. «Όσοι διέρρευσαν τα περί δυσαρέσκειας είναι άσχετοι, διότι για τα θέματα

της ανεργίας υπήρξε συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ με τους αρμόδιους υπουργούς, αλλά και λίγο πριν τη συνάντηση με τη ΔΗΜΑΡ συνάντηση του Φίλιππου Σαχινίδη με τον Γραμματέα της ΝΔ Μανόλη Κεφαλογιάννη» ήταν το σχόλιο της Ιπποκράτους.

Οι ίδιες πηγές για την ουσία της συνάντησης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ τόνιζαν:

Πρώτον το ΠΑΣΟΚ θα έχει επαφές με τη ΔΗΜΑΡ. Έχει τοποθετηθεί δημόσια για την προοπτική συνεργασίας της κεντροαριστεράς.

Δεύτερον όποιος ενοχλείται από τις συναντήσεις να φροντίσει να λειτουργούν οι μηχανισμοί της κυβερνητικής συνεργασίας γρήγορα και αποτελεσματικά.
Τρίτον οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Το ΠΑΣΟΚ δεν κάνει πολιτικό συνδικαλισμό, ούτε επίδειξη κοινωνικής ευαισθησίας και δεν ανέχεται παιχνίδια εις βάρος του.

Και τέταρτον το ΠΑΣΟΚ δεν δέχεται άμεσους ή έμμεσους εκβιασμούς από κανέναν. Υπεύθυνα θέτει το θέμα της επικαιροποίησης της προγραμματικής συμφωνίας, τους κανόνες λειτουργίας της κυβέρνησης και τη συλλογική προσέγγιση των προβλημάτων.

The post Η συνάντηση ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ προκαλεί ένταση στην κυβέρνηση appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα