«Η περίπτωση… Γατίδη δεν είναι τίποτα»

Την κίνηση του Γιώργου Κατίδη στο νικητήριο γκολ της ΑΕΚ σε βάρος της Βέροιας σχολίασαν μέλη της Χρυσής Αυγής, στο περιθώριο διανομής νηστίσιμων τροφίμων στην Πλατεία Αττικής.

Ωστόσο, ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος ανέφερε ως… Γατίδη τον ποδοσφαιριστή της Ένωσης, ενώ τόνισε ότι ο νεαρός άσος έσωσε την ομάδα του από τον υποβιβασμό στη Football League.

«Στο ποδόσφαιρο γίνονται πολύ χειρότερα πράγματα. Είναι απίστευτοι. Η περίπτωση… Γατίδη δεν είναι τίποτα. Ο άνθρωπος έκανε τις δηλώσεις του και είπε ό,τι είχε να πει!», ήταν η πρώτη τοποθέτηση του κ. Παναγιώταρου και συνέχισε, μιλώντας την υπόθεση του Αλκέτ Ριζάι:

«Δεν έχουν κάνει τίποτα. Εδώ φεύγουν κρατούμενοι με ελικόπτερα κι εμείς ασχολούμαστε με τον Γατίδη που σε τελική ανάλυση έσωσε μια ομάδα από τον υποβιβασμό»!

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής είχε βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο, όταν είχε δηλώσει πως ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν είναι Έλληνας.

Από την πλευρά του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς είπε για τον Κατίδη: «Είναι ένα θέμα του ποδοσφαίρου και δεν με αγγίζει. Εάν έκανε μια άσεμνη χειρονομία δεν θα γινόταν αυτό. Χαιρέτησε ο άνθρωπος και το πήρε πίσω… Εάν η κυβέρνηση και η ΕΠΟ θέλουν να κόψουν χέρια, ας το κάνουν….».

Πηγή:sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Η περίπτωση… Γατίδη δεν είναι τίποτα» appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα