Η νέα εμφάνιση του Ολυμπιακού

Την καινούρια του φανέλα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου παρουσίασε ο Ολυμπιακός με τους Βασίλη Σπανούλη, Στράτο Περπέρογλου και Δημήτρη Μαυροειδή να δίνουν το «παρών» στο Official Olympiacos BC Store. Εκεί βρέθηκαν και περίπου 300 φίλοι των πρωταθλητών Ευρώπης...
προκειμένου να δουν από κοντά τους
τρεις παίκτες της ομάδας του Πειραιά και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους, όπως και να πάρουν αυτόγραφα.

Ο Βασίλης Σπανούλης με δηλώσεις του κατά την παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού τόνισε: «Έχουμε κρατήσει το βασικό κορμό, αλλά είμαστε νεανική ομάδα. Είμαστε οι πρωταθλητές Ελλάδος κι Ευρώπης κι όλοι θέλουν να μας νικήσουν. Κάναμε δύο προσθήκες, τον Μαυροειδή και τον Περπέρογλου, σε θέσεις όπου τους είχαμε ανάγκη. Με την έλευσή τους θα είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί τη νεά σεζόν»

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μαυροειδής υπογράμμισε: «Χαίρομαι πολύ που ήρθα στον Ολυμπιακό, είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης. Οταν σε ζητάει μία ομάδα που κατέκτησε την Ευρωλίγκα, δεν μπορείς να αρνηθείς. Στο χέρι μου είναι να τον βοηθήσω να πετύχει τους νέους στόχους του. Προετοιμαζόμαστε 20 ημέρες κι έχω προσαρμοστεί, αφού οι περισσότεροι γνωριζόμαστε απ' την Εθνική ομάδα».

Τέλος ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο, από την πλευρά του αναφέρθηκε αρχικά στους λόγους που τον έκαναν να μετακομίσει από το ΟΑΚΑ στο ΣΕΦ: «Τα περισσότερα παιδιά τα ήξερα. Μίλησα με τον Βασίλη (σ.σ. Σπανούλης) και μου εξήγησε πώς έχει η κατάσταση, το κλίμα, η οργάνωση. Είναι ένας απ' τους λόγους που αποφάσισα να έρθω. Ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά ήθελα ένα νέο ξεκίνημα».

Οσον αφορά για το καλωσόρισμα που του επιφύλασσαν φίλοι των πρωταθλητών Ευρώπης σημείωσε ότι «είναι θετικό για εμένα. Περίμενα ο κόσμος να είναι δύσπιστος απέναντί μου. Μέσα απ' το παιχνίδι και την απόδοσή μου θα προσπαθήσω να κερδίσω την εκτίμησή του».

Σχετικά με πως αναμένει την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ ανέφερε ότι «είναι αναμενόμενο να μην είναι επιθυμητός. Αλλά είμαι επαγγελματίας. Ο Βασίλης (σ.σ. Σπανούλης) μου είπε πώς ένιωθε την πρώτη φορά. Θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου. Να κλείσω τα αφτιά μου».
Keywords
Τυχαία Θέματα