Η Νάντια Μπουλέ θέλει να ασχοληθεί -και- με την δισκογραφία

Για την προσωπική της ζωή, το φλερτ, τους άνδρες αλλά και την επιθυμία της να ασχοληθεί με το τραγούδι σε δισκογραφικό επίπεδο, μίλησε η Νάντια Μπουλέ στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly».

«Από μικρή μου άρεσε να κάνω πολλά πράγματα, ακόμα και όταν τελείωσα το Πανεπιστήμιο, ξεκίνησα να κάνω μαθήματα χορού και φωνητικής, ισπανικά, γενικά ασχολήθηκα με πράγματα που μου άρεσαν. Και αυτό γιατί το σχολείο, παρά το γεγονός ότι ήμουν καλή μαθήτρια, δεν μου άρεσε, ένιωθα ότι με βάζουν σε ένα καλούπι. Οπότε, τελειώνοντας,

αποφάσισα να κάνω αυτά που ήθελα εγώ. Μου δίνουν ζωή όλα αυτά και ενέργεια. Δεν μπορώ να κάθομαι, θέλω να βρίσκω κάτι να κάνω, να μην βαριέμαι».

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μιλάει ακόμα για την μεγάλη της αγάπη το τραγούδι: «Το αγαπώ πολύ το τραγούδι, μου αρέσει πολύ, είναι τεράστιο πάθος και μεγάλη αγάπη. Έχω κάνει πολύ σημαντικές συνεργασίες, αλλά δειλά βήματα με την έννοια ότι δεν έχω κάνει δισκογραφία. Το έχω λίγο στο μυαλό σαν ένα πάθος και μία αγάπη που υπάρχει στη ζωή μου, αλλά το φοβάμαι. Δεν σου κρύβω ότι σαν σκέψη το έχω στο μυαλό μου να κάνω κάτι δισκογραφικά, αλλά τελικά δεν ξέρω αν και πότε θα γίνει».

Η Νάντια Μπουλέ ρωτήθηκε αν μέσα στα άμεσα σχέδιά της είναι η οικογένεια κι ένα παιδί:

«Ειδικά αυτή την περίοδο είναι πιο δύσκολο να σκεφτεί έτσι το μυαλό μου. Ξέρεις, αυτή την ερώτηση μου την κάνουν από πολύ μικρή ηλικία και ακόμα δεν μπορώ να σου πω ότι το σκέφτομαι, γιατί είμαι ακόμη πολύ μικρή. Είμαι 28 ετών, έχω χρονικό περιθώριο. Δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να βιαστώ ή να συμβιβαστώ».

Πώς είναι όμως η σχέση της με τους άντρες; Η ίδια παραδέχεται ότι δεν είναι σνομπ αλλά δίνει την εικόνα ότι μπορεί δύσκολα να την προσεγγίσει κάποιος.

«Νομίζω ότι έχουν την εικόνα ότι δύσκολα μπορεί να με προσεγγίσει κάποιος, αλλά όταν το κάνουν, βλέπουν ότι δεν είμαι έτσι. Απλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που με το πρώτο «καλησπέρα» θα ανοιχτούν. Θέλω λίγο χρόνο».

Τέλος η Νάντια Μπουλέ μίλησε και για το πώς είναι στις σχέσεις της:

«Είμαι πολύ δοτική, αλλά χρειάζομαι λίγο χρόνο για να βρω τις ισορροπίες μου. Αλλά εάν «ξεκλειδώσει» αυτό το κομμάτι μου, είμαι πολύ δοτική και δένομαι πάρα πολύ. Ίσως περισσότερο απ’ ό,τι θα έπρεπε, γιατί μετά, που πρέπει κάτι να τελειώσει, μου είναι δύσκολο να απεμπλακώ από αυτό. Τις περισσότερες φορές, βέβαια, συμπεριφέρομαι σαν άντρας, δεν έχω τη γυναικεία ευελιξία για να κερδίσω αυτό που θέλω σε έναν καβγά με πλάγιο τρόπο. Θέλω κατευθείαν να λέω τι δεν μου αρέσει και τι δεν θέλω και αυτό φέρνει ένταση. Επίσης, μαλώνω και σαν άντρας, είμαι της κατά μέτωπο επίθεσης και κατά μέτωπο άμυνας».

The post Η Νάντια Μπουλέ θέλει να ασχοληθεί -και- με την δισκογραφία appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα