«Η Μίλαν χάλασε τη μεταγραφή του Ρομπίνιο»

Το ταξίδι του Αντριάνο Γκαλιάνι στη Βραζιλία, με σκοπό να βρει αγοραστές για τον Πάτο και τον Ρομπίνιο, ολοκληρώθηκε με μία… επιτυχία και μία… αποτυχία. Ο μεν Πάτο κατάφερε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, υπογράφοντας στην Κορίνθιανς, ο δε Ρομπίνιο υποχρεώθηκε να επιστρέψει στην Ιταλία και να ενσωματωθεί εκ νέου στη Μίλαν, αφού δεν βρέθηκε ομάδα να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις των «ροσονέρι».

Οι πληροφορίες, ωστόσο, που έφταναν από τη «Χώρα της Σάμπας» έκαναν λόγο για επικείμενη συμφωνία της Μίλαν με τη Σάντος για τον Ρομπίνιο.

Τελικά η μεταγραφή αυτή δεν ολοκληρώθηκε και ο μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ράιολα εξήγησε τους λόγους του… ναυαγίου, μέσα από τις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό «Sport Mediaset».

«Βρισκόμαστε σε πολύ προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Σάντος και όλα έδειχναν πως θα επέλθει συμφωνία. Εμείς τα είχαμε βρει σε όλα με το σύλλογο, αλλά η Μίλαν τα χάλασε όλα. Δεν αποδεχόταν τους όρους της μεταγραφής και έκανε πίσω, με αποτέλεσμα να μείνει στο Μιλάνο ο πελάτης μου. Αυτό που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα δεν το γνωρίζω. Ρωτήστε τη Μίλαν να σας απαντήσει», είπε με αυστηρό ύφος ο Μίνο Ράιολα, αφήνοντας να εννοηθεί πως η υπόθεση της μεταγραφής του Βραζιλιάνου επιθετικού δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Πηγή:sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Η Μίλαν χάλασε τη μεταγραφή του Ρομπίνιο» appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα