Η Ιρίνα (;) κρατάει τον Ρονάλντο στη Μαδρίτη

Στο... πόδι είναι ολόκληρη η Ευρώπη, μετά την δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο πως δεν είναι ευτυχισμένος στη Μαδρίτη! Αντιθέτως, η Ιρίνα Σάικ περνάει πανέμορφα στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, κάτι που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Πορτογάλου διεθνή...
και τελικά να μείνει στην "Βασίλισσα".

Όλα καλά και όλα ωραία κύλησαν μέχρι την 31η Αυγούστου, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών δηλαδή. Έλα που ο... πολύς Κριστιάνο Ρονάλντο «τσίνησε» την Κυριακή (2/9) το βράδυ για αδιευκρίνιστους μέχρι τώρα λόγους!

Δεν είναι
χαρούμενος στη Μαδρίτη και όλη η Ευρώπη... κρέμεται από τα χείλη του, περιμένοντας τον Πορτογάλο σταρ να πει τα παράπονά του. Αυτή που είναι χαρούμενη στη Μαδρίτη, πάντως, είναι η Ρωσίδα σύντροφός του, Ιρίνα Σάικ!

Το 26χρονο μοντέλο, μετά και την «πόρτα» που έριξε η Παρί Σεν Ζερμέν στον CR7, βλέπει πως δεν έχει και πολλές επιλογές για να συνεχίσει την καριέρα της, αφού η «πρωτεύουσα του μόντελινγκ» θα ήταν ιδανικός προορισμός για εκείνη!

Όπως φαίνεται, η πανέμορφη Ιρίνα μάλλον προσπαθεί να πείσει τον αγαπημένο της να παραμείνει στη Μαδρίτη, αφού απολαμβάνει την ζωή εκεί. Αν πάλι δεν τα καταφέρει, οι «madridistas» θα στενοχωρηθούν τόσο για την απώλεια του Πορτογάλου, όσο και για της Σάικ!
Keywords
Τυχαία Θέματα