Η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση της Πάρμα

Θρίλερ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου για την ΑΕΚ. Όχι για την απόκτηση κάποιου παίκτη, αλλά για την πιθανότητα να αποχωρήσει ένας που εσχάτως είναι βασικός και με καλή απόδοση. Ο λόγος για τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη. Η «Ένωση» απέρριψε πρόταση της Πάρμα να αποκτήσει τον νεαρό αμυντικό δανεικό με οψιόν αγοράς 200.000 ευρώ, αλλά το θέμα δεν έχει κλείσει και σήμερα θα υπάρχει συνάντηση του Ανδρέα Δημητρέλου με τον μάνατζερ του παίκτη, Θεόφιλο Καρασαββίδη.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ

φέρεται να το συζητά για ένα ποσό της τάξης των 500-600 χιλιάδων ευρώ κρατώντας τον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι. Η Πάρμα δεν φαίνεται να δείχνει την πρόθεση να ανέβει πάνω από τις 300.000 ευρώ, αλλά επιθυμεί σφόδρα την απόκτηση του 19χρονου άσου, έστω και από τώρα για το καλοκαίρι, πριν τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Νέων του Αυγούστου. Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του, παρότι πλέον έχει γίνει βασικός, ασφαλώς και δεν είναι αρνητικός (κάθε άλλο) στο ενδεχόμενο αποχώρησης από την ΑΕΚ των πολλών προβλημάτων και μετακίνησης σε μία ιστορική ομάδα της Serie A.

Ενδεχόμενη αποχώρηση του Μπουγαΐδη στην τρέχουσα περίοδο θα προκαλέσει αγωνιστικό πρόβλημα στην ΑΕΚ, που ήδη έχει χάσει τον Γιάννη Κοντοέ από τα μετόπισθεν, ενώ ο Γιάγκο Φερνάντες οδεύει προς χειρουργείο για το πρόβλημα στους κοιλιακούς και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες.

Ζήτησε Καλλέργη
Η οικονομική στενότητα δεν επιτρέπει στην ΑΕΚ την πραγματοποίηση μεταγραφής τύπου… Κλωναρίδη. Μια πιο οικονομική λύση είναι αυτή του Μανώλη Καλλέργη, το δανεισμό του οποίου φέρεται να ζήτησε από τον Ατρόμητο. Τον 22χρονο ακραίο χαφ έχουν ζητήσει επίσης Κέρκυρα και ΟΦΗ, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από τον Πανιώνιο. Την προηγούμενη διετία έπαιξε στον Φωκικό, αλλά φέτος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση της Πάρμα appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα