Γκρέκο: Νίκη και με τον Παναθηναϊκό

Ο Ιταλός μέσος που αντικαταστάθηκε από τον Μασάντο στο 38, αφού πρώτα ενημέρωσε πως ο τραυματισμός δεν εμπνέει ανησυχία, τόνισε σχετικά με την πρώτη του σεζόν στους «ερυθρόλευκους»: Είμαι πολύ ευχαριστημένος πρώτα απ’όλα για τον κόσμο του Ολυμπιακού, τον σύλλογο και τους συμπαίκτες μου. Ούτως ή άλλως, ερχόμενος στον Ολυμπιακό πίστευα ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Επίσης, η κατάκτηση αυτή συνέπεσε με μια σημαντική
χρονιά, εκείνη του 40ού τίτλου για την ομάδα. Προσθέσαμε και τέταρτο αστέρι στη φανέλα και μάλιστα σε μια μέρα στην οποία ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε 88 χρόνια ζωής. Είμαι πολύ τυχερός που μπορώ να αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας» και πρόσθεσε : Ήταν πολύ ωραία. Οι φίλοι της ομάδας μας έχουν άλλωστε συνηθίσει στη δημιουργία εκπληκτικής ατμόσφαιρας» .

Όσο για τους επόμενους στόχους: Την Τετάρτη έχουμε να δώσουμε έναν σημαντικό αγώνα για το Κύπελλο. Στοχεύουμε στην κατάκτησή του και φέτος, αλλά και στο να συνεχίσουμε νικηφόρα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Έχουμε ακόμα και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να καταφέρουμε να το κερδίσουμε κι αυτό και να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη χαρά στους οπαδούς μας.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Γκρέκο: Νίκη και με τον Παναθηναϊκό appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα