Γκαρντ για αντι-Καπόνο

Η αποχώρηση του Τζέισον Καπόνο ήρθε την πλέον ακατάλληλη στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Ο Αργύρης Πεδουλάκης πόνταρε πάνω του, έστω και για περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, αλλά πλέον καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Δυστυχώς για τους «πράσινους» δυνατότητα να καλυφθεί το κενό του Αμερικανού σουτέρ στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει, καθώς η σχετική προθεσμία έληξε την παραμονή έναρξης του δεύτερου γύρου στο Top 16. Ωστόσο υπάρχει τέτοιο περιθώριο στην Α1 και οι «πράσινοι» αναμένεται να προχωρήσουν σε προσθήκη στο ρόστερ τους.

Πιθανότατα

ο αντικαταστάτης δεν θα είναι παίκτης με τα στοιχεία του Καπόνο. Ο Αργύρης Πεδουλάκης μάλλον προτιμά έναν ακόμη γκαρντ, με δημιουργικές ικανότητες και αξιόπιστο σουτ, που δεν θα έχει μεγάλη αδυναμία στην άμυνα, προκειμένου να αποφορτίσει τους Διαμαντίδη και Ούκιτς που επωμίζονται σχεδόν όλο το βάρος στην περιφέρεια. Τέτοιον είχε ψάξει και λίγο πριν εκπνεύσει η σχετική προθεσμία για την Ευρωλίγκα, δίχως όμως να αποκτηθεί κάποιος.

Αξίζει να σημειωθεί πως βάσει κανονισμών ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να καλύψει το κενό του Καπόνο, καθώς ειδάλλως προβλέπεται τιμωρία. Στον κανονισμό του πρωταθλήματος αναφέρεται πως «… κάθε ΚΑΕ µετά την λήξη του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος και έως την λήξη του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος δεν δικαιούται να προβεί σε µείωση του συνολικού αριθµού συμβολαίων τα οποία έχει καταρτίσει µε αλλοδαπούς αθλητές, προερχόµενους από χώρες τόσο εντός όσο και εκτός της Ευρωπαϊκής Ζώνης και τα οποία είναι σε ισχύ κατά την λήξη του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου».

Ο Παναθηναϊκός έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει παίκτη μέχρι την προηγούμενη της έναρξης των play offs (έχει ολοκληρωθεί η 19η από τις 26 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου).

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Γκαρντ για αντι-Καπόνο appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα