Γκαγκάτσης και πάλι!

"Μετά από πολλή σκέψη και την ώθηση ενός μεγάλου αριθμού ενώσεων- μελών της ΕΠΟ προς αυτή την κατεύθυνση, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις εκλογές που...
θα διενεργηθούν τον προσεχή Οκτώβριο.

Εχω ήδη εκπονήσει το πλάνο για την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεσμεύομαι ότι θα το δημοσιοποιήσω εντός των ημερών", αναφέρει στην δήλωση του ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ο
τρίτος υποψήφιος Διονύσης Ψωμιάδης που απέσυρε την υποψηφιότητά του και τάχθηκε με το μέρος του Βασίλη Γκαγκάτση. Αξίζει να αναφέρουμε πως αντίπαλος του Βασίλη Γκαγκάτση είναι ο Γιώργος Σαρρής, νυν πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, που θεωρείται και το φαβορί για την προεδρία.

Οι εκλογές όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθούν στις 6 Οκτωβρίου και σε αυτές το όνομα του Σοφοκλή Πιλάβιου δεν θα βρίσκεται.

Επιστροφή μετά από τέσσερα χρόνια

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης διετέλεσε πρόεδρος της ΕΠΟ από το 2001, έως το 2008. Το 2002 ανέλαβε το έργο της εκκαθάρισης της παράγκας, το 2004 η Εθνική Ελλάδας κατέκτησε το 2004, ενώ τον Δεκέμβριο του 2008 παραιτήθηκε από το πόστο του, μετά από διάφορα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να εμπλέκεται σε διάφορα σκάνδαλα.
Keywords
Τυχαία Θέματα