«Για το μεγάλο έρωτα θα παρατούσα τα πάντα»

Για τον έρωτα που της λείπει, τους άνδρες και τη σχέση με τη μητέρα της μίλησε η Έλενα Παπαβασιλείου στο «Down Town» Κύπρου.

Η ίδια εξηγεί γιατί εξακολουθεί να μένει στο σπίτι με τη μητέρα της και την αδελφή της:

«Στο παρελθόν, όταν ακόμη έκανα το πρωινό στον Alpha, σκεφτόμουν να νοικιάσω ένα σπίτι και να μείνω μόνη μου, αλλά δούλευα τόσο πολύ που κάτι τέτοιο ήταν απαγορευτικό. Ξεκινούσα στις 4 το πρωί για το κανάλι και επέστρεφα το απόγευμα, πτώμα από την κούραση. Αν δεν είχα τη μάνα μου να με φροντίζει και να με περιποιείται, θα ήταν φοβερά δύσκολο αυτό».

Στην ερώτηση αν της λείπει ένας μεγάλος έρωτα λέει:

«Κοίτα, είμαι μόνη μου! Αλλά δεν σκέφτομαι ότι μου λείπει κάτι. Όταν είναι να έρθει, δεν θα με ρωτήσει(γελάει). Δεν γεννηθήκαμε για να είμαστε μόνοι μας. Αλλά διανύω μία δημιουργική φάση και δεν παραπονιέμαι για κάτι. Η ζωή θα τα φέρει όλα στην ώρα τους. Αυτό θέλω να πιστεύω. Ο έρωτας είναι το αλατοπίπερο της ζωής, τον χρειάζομαι, μου αρέσει, αλλά δεν αγχώνομαι, ούτε πιέζομαι».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια μιλάει για τον ιδανικό άντρα αλλά και τον τίτλο της σέξι γυναίκας: «Κάποιος που είναι σέξι, δεν μπορεί παράλληλα να είναι και ευαίσθητος; Ο σωστός άνθρωπος, θα μπορέσει να διακρίνει όλες μου τις πτυχές και να καταλάβει ποια πραγματικά είμαι»

Και συνεχίζει:« Όταν αγαπήσω όμως, δεν δίνομαι απλά. Παραδίνομαι άνευ όρων στον άλλον»

Όσο για το πώς είναι ο ιδανικός άντρας για εκείνη και αν θα τα παρατούσε όλα για εκείνον απαντάει:

«Θέλω να μου βγάζει την καλύτερη πλευρά μου! Να με γεμίζει όμορφα συναισθήματα, αγάπη, εμπιστοσύνη. Θέλω απλά να με ελκύει ο άλλος εξωτερικά. Δεν θέλω να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Πάντως προσέχω αν έχει κάποιος ζεστό βλέμμα και ωραία χέρια. (…) Θα ήταν ένα μεγάλο βήμα που θα έπρεπε να το σκεφτώ πολύ σοβαρά πριν το κάνω. Νομίζω όμως ότι, ναι, για το μεγάλο έρωτα θα παρατούσα τα πάντα! Θα ήμουν ικανή να αλλάξω ακόμη και χώρα».

The post «Για το μεγάλο έρωτα θα παρατούσα τα πάντα» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα