Για «προσχεδιασμένο έγκλημα αφανισμού» κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι του Τ.Τ.

Για «προσχεδιασμένο έγκλημα αφανισμού» του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με «τη βούλα» της τρικομματικής κυβέρνησης, κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι της τράπεζας, μετά τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή δεσμευτικών προτάσεων για την εξαγορά του ΤΤ.

Όπως σημειώνουν, η κυβέρνηση επιφυλάσσει για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

«τύχη ανάλογη με της PROTON BANK, του προφυλακισμένου κ. Λαυρεντιάδη και για τους εργαζομένους της ακόμη χειρότερη».

«Οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι τελειώνουν την Τράπεζα της Λαϊκής Αποταμίευσης, εξυπηρετώντας τα σχέδια του ελληνικού τραπεζικού κατεστημένου και των ξένων δανειστών», τονίζουν και προσθέτουν πως η εξέλιξη αυτή ήταν προδιαγεγραμμένη.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο παύει να υπάρχει με τη σημερινή του μορφή, διασπάται σε «καλή» και «κακή» τράπεζα και το υγιές κομμάτι της περνάει στον αποκλειστικό έλεγχο του ΤΧΣ – «σαν να λέμε της τρόικας» – έως ότου ξεπουληθεί σε κάποιο «μεγάλο παίκτη».

Ταυτόχρονα, επισημαίνουν πως λύονται οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων, οι οποίοι οδηγούνται είτε στην ανεργία, είτε στην οικονομική εξαθλίωση ενώ οι 72.000 μικρομέτοχοι του ΤΤ «τιμωρούνται αδυσώπητα» με τον εκμηδενισμό των μετοχών τους.

Καταλήγοντας, οι εργαζόμενοι του ΤΤ υποστηρίζουν ότι όλοι βάζουν την υπογραφή τους για τον θάνατο της τράπεζας. «Οι θλιβεροί υπεύθυνοι της τρικομματικής Κυβέρνησης και των τραπεζιτών έχουν ονοματεπώνυμα. Όμως ας μην γελιούνται. Για το έγκλημα θα υπάρξει τιμωρία ποινική και πολιτική», τονίζουν.

The post Για «προσχεδιασμένο έγκλημα αφανισμού» κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι του Τ.Τ. appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα