Φουλ για Κλωναρίδη, δύσπιστος ο Κοντοές

Κρίσιμη μέρα είναι η σημερινή στην ΑΕΚ για την υπόθεση της μεταγραφής του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Στην ΠΑΕ αισιοδοξούν πως θα βρουν τα χρήματα που απαιτούνται και θα εξασφαλίσουν το δανεισμό του νεαρού εξτρέμ, την απόκτηση του οποίου έχει ζητήσει επιτακτικά ο Έβαλντ Λίνεν.

Το ποσό που χρειάζεται για να έρθει ο 20χρονος άσος είναι 92.000 ευρώ και θα εξασφαλιστεί με ταμειακή διευκόλυνση που θα γίνει στην ΠΑΕ από τον Άλκη Φωτίου, ενώ στον ομογενή επιχειρηματία θα εκχωρηθεί ως αντάλλαγμα ένα μέρος από προβλεπόμενα έσοδα της

ομάδας.

Ο Κλωναρίδης επιθυμεί να επιστρέψει στην ΑΕΚ για να βγει από την… απραξία (έχει μόλις 4 εμφανίσεις και όλα κι όλα 161 λεπτά συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις με τη Λιλ), ενώ και η ομάδα του δεν έχει αντίρρηση να τον παραχωρήσει, αρκεί να καλυφθεί το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα, δύσκολα φαίνεται πως θα αλλάξουν τα δεδομένα με τον Γιάννη Κοντοέ. Ο 26χρονος αμυντικός στις επαφές που έγιναν μαζί του από τη διοίκηση, που τον κάλεσε να επιστρέψει, εμφανίστηκε δύσπιστος, καθώς θέλει εγγυήσεις πως θα εισπράξει τα οφειλόμενα. Την ίδια ώρα περιμένει κάποια πρόταση από το εξωτερικό. Όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι τη Δευτέρα, ημέρα που έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση της προσφυγής του (ζητεί 400.000 ευρώ και την ελευθέρας του).

Σε περίπτωση αποχώρησης του Κοντοέ, η ΑΕΚ πιθανώς να κινηθεί για την απόκτηση ενός γρήγορου αμυντικού, καθώς οι επιλογές για το κέντρο της άμυνας είναι ελάχιστες και πρόκειται για παίκτες με παρόμοια αγωνιστικά χαρακτηριστικά (Γιάγκο, Κουτρουμπής, Μπουγαΐδης, Τσούπρος).

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Φουλ για Κλωναρίδη, δύσπιστος ο Κοντοές appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα