Έβγαλε δελτία ο Άρης

Με τους Αμερικανούς Κλιφ Κόλιμον και Τσέις Σάιμον θα αγωνιστεί στο ματς Κυπέλλου με τον Φιλαθλητικό στο κλειστό του Ζωγράφου ο Αρης, ο οποίος έστω και την τελευταία στιγμή έλυσε το...
πρόβλημα με την απαγόρευση μεταγραφών από τη FIBA.

Οι «κίτρινοι», λοιπόν, κατάφεραν να βγάλουν δελτία στους νέους παίκτες και είναι πολύ λογικό αυτή η εξέλιξη να σκορπίσει χαμόγελα στις τάξεις τόσο των οπαδών όσο και του τεχνικού τιμ
του Αρη. Ετσι μόνο τυχαία δεν ήταν η σιγουριά που έβγαζαν τις προηγούμενες μέρες οι ιθύνοντες της ΚΑΕ Αρης γι' αυτό το θέμα.

Σημαντικό ρόλο για αυτή την ευχάριστη εξέλιξη, πήραν οι πρωτοβουλίες υψηλόβαθμων στελεχών της ΕΟΚ και του προέδρου της, Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Στα αγωνιστικά, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής περιμένει σοβαρότητα από τους παίκτες του στον αυριανό (18/9, 17:00) αγώνα με τον Φιλαθλητικό για το Κύπελλο Ελλάδας. Μιλώντας στηνν ιστοσελίδα της ΚΑΕ για την αναμέτρηση με την αθηναϊκή ομάδα, ο κόουτς του Άρη επισήμανε:

«Με την ίδια σοβαρότητα που βλέπουμε όλα τα παιχνίδια, θα αντιμετωπίσουμε και τον Φιλαθλητικό στα πλαίσια του Κυπέλλου. Δεν είμαι ακόμη σε θέση να γνωρίζω αν θα αγωνιστούμε πλήρεις, αλλά όσοι κι αν έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε, θα αγωνιστούμε για τη νίκη».
Keywords
Τυχαία Θέματα