Έτσι που λες φίλε αναγνώστη...

@Άλλη μια εβδομάδα ξεκίνησε. Ο καιρός κατάφερε να μας δροσίσει και να μας ποτίσει μετά από αρκετές ημέρες ανομβρίας. Από τις προηγούμενες εκλογές λέγαμε πως ο Σεπτέμβριος θα είναι δύσκολος μήνας. Ο κόσμος γύρισε από τις διακοπές του και ήρθε η ώρα να επαληθευτούμε για αυτά που γράφαμε. Μπαίνουμε λοιπόν σε περίοδο αναταραχής εξαιτίας των κινητοποιήσεων που θα εντείνονται όσο πλησιάζει η ανακοίνωση του πακέτου μέτρων 11,8 δισ. ευρώ. Το μπαράζ των απεργιών
και στάσεων εργασίας θα κορυφωθεί στις 26 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία όπου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν εξαγγείλει 24ωρη πανελλαδική, πανεργατική απεργία, ωστόσο, όπως διαμηνύουν τα συνδικάτα, αυτή θα είναι η αρχή σειράς κινητοποιήσεων. Βουρ!!!

@Κοίτα αγαπητέ μου αναγνώστη τί διάβασα στη LeMonde. Θα τελειώσει λέει η εποχή λιτότητας στην Ελλάδα με την ...
εκταμίευση της δόσης. Η Μέρκελ χαλαρώνει τα χαληνάρια και το ΔΝΤ ετοιμάζεται να φύγει διότι όλα δουλεύουν ρολόι πλέον. Μήπως χάθηκα κάπου στη μετάφραση ή προπαγάνδα καλά κρατεί και στο εξωτερικό;

@Κάνοντας μια βόλτα στο Σύνταγμα θα δείτε και τον Καμμένο ο οποίος συλλέγει υπογραφές για να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για το πως φθάσαμε στο Μνημόνιο και ποιοι ευθύνονται γι΄ αυτό.

@Και ο Alexis στα βήματα του GAP. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δεν πάει πουθενά χωρίς το iPad του. Και όταν λέμε πουθενά, εννοούμε πουθενά. Στη Βουλή το έχει σχεδόν πάντα μαζί του, το ίδιο και στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα που το συμβουλεύτηκε.

@Στη χώρα της φράου Μέρκελ διάβασα σε μια έρευνα πως το 65% των Γερμανών θεωρεί ότι ατομικά θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση εάν η χώρα τους είχε διατηρήσει το γερμανικό μάρκο. Κάτι αντίστοιχο με μας και τη δραχμούλα. Μήπως θεωρούσατε βλάκες τους Βρετανούς που κράτησαν τη λίρα;

@Μην ξαναδώ κανέναν να δημοσιεύει φωτογραφίες της μισόγυμνης Κέιτ, διότι πλέον θα έχει να κάνει με τη βασιλική αυλή της Αγγλίας. Σήμερα εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα στο Παρίσι του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του, Κέιτ Μίντλετον, σε μια απόπειρα να βάλουν φρένο στη δημοσίευση των γυμνών φωτογραφιών της δούκισσας του Κέμπριτζ και να κάνουν ντα σε όποιον συνεχίσει να επιδεικνύει τα κάλλη της δούκισσας.

@Και κάτι αθλητικό. Στο φουλ βάζει τις μηχανές ο Ολυμπιακός, προκειμένου να μπει δυνατά στην «κούρσα» του Champions League την Τρίτη στο Καραϊσκάκη απέναντι στη Σάλκε. Καλή επιτυχία να ευχηθώ στους Γαύρους.

Αιμίλιος Τάκας
Keywords
Τυχαία Θέματα