Ετοιμάζουν sold out στον Άρη

Πρώτο μέλημα της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης είναι η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία και να εξασφαλίσει την αδειοδότηση για την επόμενη περίοδο. Για αυτό και τρέχουν από τώρα να κάνουν και τα δύο.

Στις άμεσες προτεραιότητες των «κίτρινων» είναι να ολοκληρώσουν τις επαφές με τους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας στους οποίους χρωστάει προκειμένου να βρουν μια «χρυσή τομή» και να έρθουν σε συμφωνία και να πάρει τις απαραίτητες υπογραφές. Καστίγιο, Σανκαρέ, Ντίκο, Λαζαρίδης, Κουλουχέρη, Μενδρινός είναι μερικοί από αυτούς τους παίκτες

ενώ υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Αραβίδη, Καπετάνου. Βέβαια, αυτό που «καίει» τον Άρη είναι η υπόθεση του Μιχάλη Σηφάκη αφού τα χρήματα που ζητά φτάνουν στα 750.000 ευρώ!

Πιο μπροστά έρχεται όμως το ματς-τελικός της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Πανθρακικό. Στον Άρη κινούνται από τώρα στους ρυθμούς αυτού του ντέρμπι και ήδη έχει σημάνει συναγερμός έτσι ώστε το «Κλ. Βικελίδης» να γεμίσει και να είναι καμίνι! Ο κόσμος του Άρη αναμένεται να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας και το sold out είναι πολύ πιθανό!

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Ετοιμάζουν sold out στον Άρη appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα