Έρχεται με λεφτά o Χάρις

Εβδομάδα εξελίξεων θα είναι αυτή για την ΑΕΚ, καθώς στη διάρκειά της αναμένεται η άφιξη του Κιθ Χάρις. Ο Δημήτρης Βιντιάδης φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Άγγλο συνεργάτη του για το επενδυτικό πλάνο, αλλά και το ύψος των χρημάτων που θα μπουν σε πρώτη φάση στην ΠΑΕ και υπολογίζονται στα 10 εκατ. ευρώ. Απομένει η οριστικοποίηση του deal,
με τις υπογραφές που θα συγκεντρώσει ο Κιθ Χάρις από τους δικούς του συνεργάτες που έχουν αποφασίσει να επενδύσουν στην ΠΑΕ κι εν συνεχεία η έλευσή του στην Ελλάδα για να κλείσει η συμφωνία.

Το ποσό των 10 εκατ. ευρώ δεν κρίνεται επαρκές από την πλευρά του Δημήτρη Βιντιάδη, καθώς είναι λίγο περισσότερα από τα μισά χρήματα που ήθελε να έχει στη διάθεσή του για να διασφαλίσει την επένδυσή του. Παρ’ όλα αυτά είναι αποφασισμένος να μπει στην ΠΑΕ, καθώς αντιλαμβάνεται ότι αν καθυστερήσει κι άλλο δεν θα υπάρχει… ΑΕΚ για να πάρει τις τύχες της. Ελπίζει, δε, ότι στην πορεία θα εξασφαλίσει τα απαραίτητα κεφάλαια για να στηρίξει την επένδυσή του, αλλά κι ότι μέχρι το Μάιο θα έχει ψηφιστεί η ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο, περιμένοντας κάτι καλύτερο από την αποπληρωμή τους σε 48 δόσεις (60 και άνω θα ήταν το ευκταίο για τον ίδιο).

Σε ό,τι αφορά στο ραντεβού του 32χρονου εφοπλιστή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Πέτρο Παππά, δεν πρόκειται να γίνει προτού υπάρχει έγγραφη συμφωνία με τον Κιθ Χάρις και συγκεκριμένο επενδυτικό πλάνο να τους παρουσιάσει. Λέγεται πως σε πρώτη φάση η πλευρά Βιντιάδη δεν θα ζητήσει από τους δύο επιφανείς επιχειρηματίες οικονομική βοήθεια, αλλά πιθανώς να τη χρειαστεί στην πορεία και θέλει να μπορεί να υπολογίζει στη συνδρομή τους.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Έρχεται με λεφτά o Χάρις appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα