Επιστροφή του Βιεϊρίνια θέλουν στον ΠΑΟΚ

Αναγκαία μοιάζει για τον ΠΑΟΚ η ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της ομάδας τη μεταγραφική περίοδο.

Οι πιθανοί τραυματισμοί, τιμωρίες και τα κενά που υπάρχουν σε κάποιες θέσεις στο ρόστερ του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι πιθανό να στοιχίσουν στην ομάδα στην προσπάθεια που καταβάλει να κερδίσει το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Champions League και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτό το έχει καταλάβει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος αναθεώρησε και έδωσε εντολή για ενίσχυση με παίκτες της αξίας των Βιεϊρίνια, Λούκας και Λάζοβιτς.

Αν και στη Βόλφσμπουργκ υποστηρίζουν ότι ο πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν πωλείται, στον «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο θεωρούν εφικτό το ενδεχόμενο ο παίκτη να επιστρέψει στην Τούμπα με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι του 2013.

Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ έχει πάρει το «ΟΚ» από το Γιώργο Δώνη και θα κάνει ό,τι μπορεί για να μπορέσει να φέρει πίσω το Βιεϊρίνια.

Από εκεί και πέρα, διακαής πόθος του ρώσου σύμβουλου της ΠΑΕ αποτελεί ο Λούκας της Καρπάτι.

Ο ισπανός μεσοεπιθετικός μπορεί να κάνει τη διαφορά στα άκρα, να δημιουργήσει ρήγματα, να πετύχει γκολ, να πασάρει άλλα τόσα στους συμπαίκτες του και να συνεισφέρει γενικότερα πολλά σε μια σεζόν που ο ΠΑΟΚ έχει σοβαρά προβλήματα μπροστά.

Σύμφωνα με τις ανάγκες της ομάδας κι επειδή ο Λάζοβιτς της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης δεν έχει πει το «ναι» στο να μετακομίσει -έστω κι ως δανεικός- στον ΠΑΟΚ, η περίπτωση του Σέρβου έμπειρου φορ περνάει σε δεύτερο πλάνο και τοποθετείται τρίτη στη λίστα των παικτών που θέλει ο Δώνης άμεσα στην ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Επιστροφή του Βιεϊρίνια θέλουν στον ΠΑΟΚ appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα