Επιστρέφει ο Κλωναρίδης

Πολύ πιθανό είναι ο Βίκτωρ Κλωναρίδης να φορέσει και πάλι τη φανέλα της ΑΕΚ, καθώς η διοίκηση θέλει να τον πάρει δανεικό από τη Λιλ τον Ιανουάριο. Ο νεαρός άσος πήρε το καλοκαίρι μεταγραφή στη γαλλική ομάδα, δίνοντας παράλληλα μια οικονομική ανάσα στην Ένωση. Ωστόσο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση στην πρώτη ομάδα και αγωνίζεται...
με τις ρεζέρβες.

Αυτό το στοιχείο,
σε συνδυασμό ότι η ΑΕΚ δεν έχει βρει τον αντικαταστάτη του, οδήγησαν τον Βαγγέλη Βλάχο και τους διοικούντες στην απόφαση να τον ζητήσουν δανεικό τον Ιανουάριο. Εξάλλου, στην ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων» θα έχει εξασφαλισμένες συμμετοχές. Ηδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με τη Λιλ και υπάρχει αισιοδοξία πως ο Κλωναρίδης θα επιστρέψει στην ΑΕΚ από τον Ιανουάριο ως το καλοκαίρι.

Παράλληλα, στη συζήτηση για την ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο, έχει πέσει ξανά το όνομα του Παύλου Μητρόπουλου από τον Παναιτωλικό, ενώ στα υπόψη βρίσκεται και ο Στέφανο Ναπολεόνι του Λεβαδειακού, ο οποίος μένει ελεύθερος, αν και η περίπτωσή του είναι σαφώς πιο δύσκολη. Στο στόχαστρο βρίσκεται και ο Θανάσης Ντίνας της Παναχαϊκής.
Keywords
Τυχαία Θέματα