Επιδόθηκαν εκατοντάδες φύλλα πορείας

Περισσότερα από 500 φύλλα πολιτικής επιστράτευσης έχουν επιδοθεί μέχρι αυτή την ώρα στους απεργούς εργαζόμενους στα μέσα σταθερής τροχιάς. Οσοι τα έχουν παραλάβει ή τους έχουν θυροκολληθεί καλούνται να επιστρέψουν και να αναλάβουν εκ νέου εργασιακά καθήκοντα.

Την ίδια ώρα, σε πλήρη εξέλιξη στα αμαξοστάσια του Μετρό, του ΗΣΑΠ και του τραμ βρίσκονται οι διαδικασίες τεχνικού ελέγχου και προετοιμασίας

για την επανακυκλοφορία των συρμών. Ωστόσο, όπως λένε από την εταιρεία επειδή όλα τα φύλλα επίταξης δεν αφορούν την ίδια βάρδια, δεν μπορεί να συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εργαζομένων για να μπορέσουν να επαναλειτουργήσουν άμεσα οι συρμοί. Γι’ αυτό όπως λένε από την ΣΤΑ.ΣΥ ίσως αργά το απόγευμα κάποιοι συρμοί κυκλοφορήσουν, ωστόσο τα δρομολόγια θα είναι πολύ αραιά.

Παράλληλα, η διοίκηση της εταιρείας καλεί τους εργαζόμενους οι οποίοι ακόμη δεν έχουν παραλάβει τα φύλλα πολιτικής επιστράτευσης να απευθύνονται στα αστυνομικά τμήματα της περιοχής τους προκειμένου να τα πάρουν. Υπολογίζεται ότι το αργότερο μέχρι αύριο θα έχουν δοθεί και τα 2.500 φύλλα πορείας οπότε θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση στα μέσα σταθερής τροχιάς.

Σε ότι αφορά στις επαναλαμβανόμενες απεργίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ η διοίκηση των Οδικών Συγκοινωνία (Ο.ΣΥ. Α.Ε.) κατέθεσε προσφυγή στη δικαιοσύνη προκειμένου αυτή να κριθεί παράνομη. Η συζήτηση για την προσφυγή αναμένεται να συζητηθεί εντός της ημέρας.

The post Επιδόθηκαν εκατοντάδες φύλλα πορείας appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα