Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Κουμαλό

Μετά την παρουσία του στη Ν. Αφρική για τη διεξαγωγή του «Africa Cup Nations» και την άδεια που εξασφάλισε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Μπονγκανί Κουμάλο βρίσκεται πλέον στη Θεσσαλονίκη και στην διάθεση του Γιώργου Δώνη για τις επόμενες υποχρεώσεις του «Δικέφαλου του Βορρά».

Ο 26χρονος στόπερ μίλησε για την παρουσία που είχε με την εθνική του ομάδα στο site

του συλλόγου.

Αναλυτικά, όσα είπε στο paokfc.gr:

«Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία η συμμετοχή μου στο «Africa Cup Nations». Για κάθε ποδοσφαιριστή το να καλείται να προσφέρει στην εθνική ομάδα της χώρας του, πολύ περισσότερο από τη θέση και το ρόλο του αρχηγού, είναι κάτι πολύ τιμητικό.

Προσπαθήσαμε πολύ να συνεχίσουμε και μετά τα προημιτελικά, παίζαμε στο σπίτι μας μπροστά στους δικούς μας ανθρώπους, αλλά σταθήκαμε άτυχοι στη διαδικασία των πέναλτι απέναντι στο Μάλι. Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της Νοτίου Αφρικής, οι οποίοι ήταν δίπλα μας από την πρώτη ημέρα του τουρνουά.

Παρά τον αποκλεισμό μας έδειξαν ότι μας πιστεύουν γι’ αυτό και οφείλουμε να τους αποζημιώσουμε με την πρόκριση μας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Μετά το τέλος των υποχρεώσεών μου με την Εθνική ομάδα της χώρας μου σε αν τόσο επίπονο τουρνουά και τις λίγες ημέρες ξεκούρασης που είχα από το τιμ, επέστρεψα για να αφοσιωθώ στις υποχρεώσεις μου με την ομάδα».

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Κουμαλό appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα