Εκτός προπόνησης Φουρτάδο και Κατσικοκέρης

Πέραν των γνωστών απουσιών των Παναγιώτη Λαγού και Γιάννη Κοντοέ, από την προπόνηση απουσίασε ο Εμίλιο Φουρτάδο που πήγε για εξετάσεις στο ιατρικό κέντρο, μετά τη λιποθυμία του στην προπόνηση της Κυριακής.

Επίσης έλειπε και ο Νίκος Κατσικοκέρης με στρατιωτική άδεια, που δεν φαίνεται να σχετίζεται με πιθανή αποχώρησή του από την ομάδα στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξανδρος Νικολιάς αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο από το πρόγραμμα, ενώ ο Γιάγκο έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Ο Πορτογάλος αμυντικός ήταν εκτός αποστολής κόντρα στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά στο ματς με τον Άρη που έρχεται θεωρείται απαραίτητος καθώς θα απουσιάζει ο τιμωρημένος Κουτρουμπής.

Το ευχάριστο είναι πως κανονικά γυμνάστηκε ο Ταξιάρχης Φούντας που ξεπέρασε την κάκωση που είχε στο πόδι από το παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το κρίσιμο ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ερχόμενη Κυριακή θα συνεχιστεί την Τετάρτη με προπόνηση στις 11:00.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Εκτός προπόνησης Φουρτάδο και Κατσικοκέρης appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα