«Είναι γλυκόπικρο να γίνεται ο χωρισμός σου τραγούδι»

«Μη μου ζητάς να σε εμπιστευτώ ποτέ ξανά», είπε ένας πρώην σύντροφός της στη Ναταλία Γερμανού όταν χωρίζανε και η στιχουργός και ραδιοφωνική παραγωγός αποφάσισε να το κάνει τραγούδι, το οποίο μάλιστα έγινε επιτυχία.

«Τον τσάκισα, τον ρήμαξα, σαν να ήμουν ο χειρότερος εχθρός του. Να’ ναι καλά βέβαια, γιατί μας χάρισε αυτό το τραγούδι , το οποίο ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε μεγάλη επιτυχία. Το κομμάτι αυτό είναι από τα αγαπημένα μου. Βέβαια, είναι λίγο γλυκόπικρο για έναν στιχουργό να βλέπει τον δικό του χωρισμό να γίνεται τραγούδι και να προκαλεί κέφι στους

άλλους», δήλωσε στο Πρώτο Θέμα η Ναταλία Γερμανού.

Όπως εξήγησε η ίδια αυτή την φράση την είπε πριν αρκετά χρόνια στην παρουσιάστρια ο αγαπημένος της και η ίδια πιστεύει ότι εκείνος μπορεί τώρα να μην το έχει συνδέσει καθώς έχουν περάσει αρκετά χρόνια. «Δίνω ευκαιρίες και δεύτερες και τρίτες. Πρέπει ο άλλος να κάνει κάτι πολύ χοντρό για να του βάλω “Χ”. Νομίζω ότι οι ανθρώπινες σχέσεις χρειάζονται αρκετές ευκαιρίες. Είμαστε άνθρωποι, όχι μικροί θεοί. Το συγγνώμη είναι λέξη θεϊκή για μένα».

The post «Είναι γλυκόπικρο να γίνεται ο χωρισμός σου τραγούδι» appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα