«Εδώ και εφτά χρόνια την περνάω με τυράκι και ρετσίνα»

Στο TV Έθνος έδωσε συνέντευξη το Γρηγόρης Αρναούτογλου και μίλησε για όλα: Για την τηλεόραση, τους αντιπάλους του, τα δημοσιεύματα και τις παπαρατσικές φωτογραφίες.

Πως περνάει τις ημέρες του: «Το στέκι μου 7 χρόνια τώρα- πολύ πριν από την κρίση δηλαδή- είναι ένα ταβερνάκι, όπου συχνά περνάω έξι ώρες την ημέρα με λίγο τυράκι και λίγη ρετσίνα και είμαι πανευτυχής.»

Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει; «Το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει είναι ότι ήμουν αντίπαλος του εαυτού μου»

Τι απαντάει σε αυτούς που μιλούν για στημένες φωτογραφήσεις: «Όλα αυτά είναι γελοιότητες.

Όσοι πιστεύουν κάτι τέτοιο, γιατί δεν τηλεφωνούν στους παπαράτσι να τους ρωτήσουν για το αν έχω σηκώσει ποτέ το τηλέφωνο και αν τους έχω πει «την τάδε μέρα και ώρα θα είμαι εκεί, ελάτε να με τραβήξετε».

Για την σχέση του με την Κατερίνα δήλωσε: «Έχουμε μια όμορφη σχέση, γαλήνια και περνάμε καλά.»

Στο τέλος μίλησε για τις επιθέσεις και τις σκληρές κριτικές που έχει δεχθεί: «Δεν υπήρξα ποτέ το αγαπημένο παιδί των media. Υπήρξαν περιπτώσεις όπου ο άλλος είχε 50 αποτυχίες στο ενεργητικό του αλλά για αυτόν το σύστημα είχε πάντα ένα άλλοθι. Υπήρξαν άνθρωποι που δοξάστηκαν στον υπέρτατο βαθμό κι ας είχαν να παρουσιάσουν μόνο δυο επιτυχίες».

The post «Εδώ και εφτά χρόνια την περνάω με τυράκι και ρετσίνα» appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα