Έχουν μάθει να ζουν με απουσίες στον Αστέρα

Σε κανένα σημείο της φετινής σεζόν ο Σάκης Τσιώλης δεν είχε όλους τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης στη διάθεσή του.

Για αυτό τον λόγο οι Αρκάδες έχουν μάθει να ζουν με τις απουσίες και, αν αναλογιστεί κανείς την πορεία που έχουν διαγράψει στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας, τότε δεν τους επηρέασαν ιδιαίτερα τα αγωνιστικά προβλήματα.

Στο προσεχές παιχνίδι με τον Πανθρακικό οι «κυανοκίτρινοι» θα αγωνιστούν χωρίς τρεις σημαντικούς παίκτες. Συγκεκριμένα, δεν

μπορούν να παίξουν οι Μπαρτολίνι (στόπερ), Ουσέρο (αμυντικό χαφ) και Ντε Μπλάσις (επιτελικός χαφ), ενώ δεν υπολογίζεται και ο Περόνε.

Επίσης, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να λείψει και ο Ράγιο. Ο Ισπανός μέσος αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ο προπονητής της ομάδας δεν θέλει να ρισκάρει με τη χρησιμοποίησή του έναν πιο σοβαρό τραυματισμό.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός, όμως, έχει λύσεις και δεν στέκεται στις απουσίες.

Το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα αποτελέσουν ο Πιπίνης με τον Σανκαρέ, ενώ ο Φορμίκα θα είναι στα αριστερά.

Στο κέντρο σε σύστημα 4-1-4-1, αν δεν τα καταφέρει ο Ράγιος, θα ξεκινήσουν οι Κοντοές, Σέτι, Άλβαρες, Φραγκουλάκης και Ναβάρο.

Αν τελικά παίξει ο Ισπανός χαφ, τότε μαζί του στα χαφ θα είναι οι Ράγιος, Φραγκουλάκης και πιο μπροστά ο Λέντσε.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Έχουν μάθει να ζουν με απουσίες στον Αστέρα appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα