«Έχω ψάξει τα πράματα φίλου μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο MAD TV ήταν η Αγγελική Ηλιάδη και μίλησε για την πορεία της στη μουσική, την Eurovision αλλά και την απιστία.

Στην ερώτηση για το πώς επιλέγει τα κομμάτια της η ίδια απάντησε πως διαλέγει αυτά τα κομμάτια που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αισθάνεται ότι την εκφράζουν. Δεν αρνήθηκε τον τίτλο της

«λαϊκής» τραγουδίστριας, ενώ παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία της να κάνει συνέχεια καινούργια πράγματα, να πειραματίζεται και να δοκιμάζει τον εαυτό της δίχως να περιορίζεται σε ένα είδος μουσικής, ενώ ανέφερε πως δε θα είχε πρόβλημα να τραγουδήσει και κομμάτια σε ξένο στίχο! Μάλιστα, έμμεσα αποκάλυψε ότι σύντομα πρόκειται να την δούμε σε μια πολύ πρωτότυπη συνεργασία.

Η κουβέντα πήγε στη Eurovision με τον Θέμη Γεωργαντά να την ρωτάει αν θα συμμετείχε στον μουσικό διαγωνισμό. Η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε ότι εάν η ίδια αναλάμβανε τον τιμητικό ρόλο της εκπροσώπησης, θα ήθελε να πάει με ένα τραγούδι που θα φέρει ένα χαρακτηριστικό ελληνικό ήχο.

Για το κομμάτι της γιαγιάς της Καίτης Γκρέυ «Μια Γυναίκα Μόνο Ξέρει», σημείωσε ότι ποτέ δεν θα υπάρξει άλλη, που θα μπορέσει να ερμηνεύσει το κομμάτι όπως η μεγάλη αυτή λαϊκή τραγουδίστρια και ότι η ίδια επέλεξε να το διασκευάσει, με σκοπό να το επανασυστήσει στα ακούσματα της σημερινής γενιάς παντρεύοντας ένα κλασικό λαϊκό άκουσμα με τον ήχο του σήμερα.

Τέλος η Αγγελική Ηλιάδη δε δίστασε να παραδεχτεί ότι πολύ συχνά σε σχέσεις έχει τύχει να τσεκάρει από περιέργεια το κινητό του φίλου της ή έχει ψάξει ακόμα και στα πράγματα του! Ενώ στην ερώτηση για το αν έχει υπάρξει θύμα απιστίας ή θύτης , η ίδια δε δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει παίξει και στους δύο ρόλους στο παρελθόν.

The post «Έχω ψάξει τα πράματα φίλου μου» appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα