Εμπλοκή(;) στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα

«Δεν τελειώνουν την Κυριακή οι διαβουλεύσεις», είπε κυβερνητικός αξιωματούχος που ζήτησε να μην κατονομαστεί έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησης της ομάδας Τόμσεν με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.
Χωρίς να υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για την ώρα, εικάζεται ότι ενδεχομένως υπήρξε εμπλοκή στις συνομιλίες των εκπροσώπων των δανειστών με την κυβέρνηση για το θέμα των απολύσεων στο Δημόσιο. Δεν είναι ακόμη γνωστό αν οι δανειστές ζητούν να ληφθούν νέα μέτρα για να διορθωθούν οι αποκλίσεις ανάμεσα

στα πραγματικά και τα αναμενόμενα έσοδα του προϋπολογισμού στις αρχές του 2013.

Η πληροφορία ότι αμέσως μετά τη συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με την ομάδα Τόμσεν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μετέβη στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για να συναντηθεί με τον Αντώνη Μανιτάκη ανατροφοδοτεί την φιλολογία ότι ενδεχομένως οι δανειστές επιμένουν να γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο.

Την ίδια ώρα, προκειμένου να αποτρέψει πρόσθετες πιέσεις για νέα μέτρα (φόρους, μειώσεις μισθών), η κυβέρνηση θέλει να πείσει τους δανειστές ότι ο φοροεισπρακτικός μηχανισμός «βάζει μπροστά».

The post Εμπλοκή(;) στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα