Δώρο τον Κλωναρίδη από Φωτίου

Η επιστροφή του Κλωναρίδη και η απόκτηση του Μπαργκάν έρχονται στο μεταγραφικό προσκήνιο στην ΑΕΚ με τους ανθρώπους στην ΠΑΕ να πιστεύουν σε θετική εξέλιξη εάν υπάρξει συμβολή του Άλκη Φωτίου.

Τα μεταγραφικά ζητήματα δεν έχουν τελειώσει για την ΑΕΚ η οποία έχει –ήδη- εντοπίσει τους δύο επόμενους στόχους της… Ο Κλωναρίδης και ο Μπαργκάν.

Στο θέμα του Κλωναρίδη η ΑΕΚ

έχει κάνει επαφές με τη Λιλ, να είναι θετική στο ενδεχόμενο να δώσει τον παίκτη για να πάρει συμμετοχές, αρκεί η «Ενωση» να καλύψει το συμβόλαιό του που είναι 160.000 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά φυσικά και δεν υπάρχουν. Εδώ έρχεται ο Άλκης Φωτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ομογενής επιχειρηματίας δέχεται να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του Κλωναρίδη (περίπου 100.000 ευρώ) αρκεί να του παραχωρήσει η ΑΕΚ ένα κομμάτι από το ποσοστό μεταπώλησης που διατηρεί βάσει της συμφωνίας μεταγραφής του Βέλγου στη Λιλ.

Λέγεται, μάλιστα, πως ο Φωτίου αν τα βρει με τους «κιτρινόμαυρους» για το ποσοστό θα προσπαθήσει να πείσει τη Λιλ να επεκτείνει τον δανεισμό για άλλον ένα χρόνο.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο γεγονός ότι ο Κλωναρίδης δεν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και ο Λίνεν δεν θα έλεγε όχι σε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα πόδια του σε σχέση με τον ομογενή.

Ποιος είναι αυτός που έχει… κλέψει την καρδιά του Λίνεν;

Ο Κενάν Μπαργκάν για τον οποίο επιμένει από την πρώτη μέρα. Η ΑΕΚ έχει ενημερώσει τη Βέροια πως δίνει 100.000 ευρώ για να τον αποκτήσει και δεν λέει όχι και στην παραχώρηση κάποιων ποδοσφαιριστών.

Τους παίκτες τους έχει, τα λεφτά φαίνεται πως θα προσπαθήσει να τα αντλήσει από τον Φωτίου.

Συγκεκριμένα, εντός της ημέρας ο Ανδρέας Δημητρέλος πρόκειται να έχει επικοινωνία με τον ομογενή επιχειρηματία προκειμένου να τον ρωτήσει αν τα χρήματα που προτίθεται να δώσει στην ΑΕΚ, τα διαθέτει μόνο για την απόκτηση του Κλωναρίδη ή είναι ανοικτός και στη μεταγραφή Μπαργκάν.

Αν ο Φωτίου πει το «ναι» και η «Ενωση» πάρει τον 24χρονο μεσοεπιθετικό της Βέροιας, τότε ο επιχειρηματίας θα κρατήσει το 50% των δικαιωμάτων του, όπως και με τον Κατίδη.

Το σίγουρο είναι πως καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν είναι τελειωμένη και ότι πολύ δύσκολα θα προχωρήσουν και οι δύο μεταγραφές. Αν η ΑΕΚ πάρει ή τον Κλωναρίδη ή τον Μπαργκάν θα κινηθεί για μια πιο φτηνή δεύτερη λύση εξτρέμ, όπως τον Καραλή.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Δώρο τον Κλωναρίδη από Φωτίου appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα