Δοκιμασία στην Πάρμα για Νάπολι

Στο «Ένιο Ταρντίνι» της Πάρμα διεξάγεται η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Εκεί κοντράρονται η τοπική ομάδα με τη Νάπολι.

Μπορεί να λείπει το μεγάλο παιχνίδι από το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο, ωστόσο οι ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις είναι πολλές.

Το Σάββατο στις 19:00 η Λάτσιο υποδέχεται την Κιέβο. Η ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί της και αναμένεται να στηριχτεί για ακόμα μία φορά στην σχεδόν απόρθητη έδρα της, όπου έχει χάσει μία μόλις φορά, ενώ έχει παραχωρήσει και

μία ισοπαλία σε 11 ματς. Η ομάδα της Βερόνα, από την πλευρά της αναμένεται να παραταχτεί χωρίς προβλήματα, ελπίζοντας να βρει απέναντί της μια κουρασμένη, από τον αγώνα του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στη Γιουβέντους, Λάτσιο.

Στις 21:45 η πρωτοπόρος Γιουβέντους αντιμετωπίζει τη Τζένοα στο Τορίνο. Από τους γηπεδούχους θα λείψει ο Αντρέα Πίρλο, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παραταχτούν πλήρεις. Στόχος της «Γιούβε» είναι να διατηρήσει τη διαφορά από τους διώκτες της, ενώ η Τζένοα παλεύει για την παραμονή της στη Serie A και έχει ανάγκη βαθμών.

Το κυρίως… πιάτο της 22ης αγωνιστικής διεξάγεται την Κυριακή.

Στις 13:30 η Ρόμα δοκιμάζεται στη Μπολόνια. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν την κόπωση των «τζαλορόσι» από το ματς του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στην Ίντερ, ελπίζοντας σε συγκομιδή βαθμού ή βαθμών, ώστε να απομακρυνθούν περαιτέρω από τις τελευταίες θέσεις. Στην αποστολή της ομάδας του Ζντένεκ Ζέμαν θα συμπεριληφθεί, εκτός απροόπτου, για πρώτη φορά ο Βασίλης Τοροσίδης, όχι όμως και ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, που είναι τραυματίας και ο Έρικ Λαμέλα που είναι τιμωρημένος. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ματία Ντέστρο.

Στις 16:00 θα διεξαχθούν 6 αγώνες.

Η Αταλάντα θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες με αντίπαλο τη Μίλαν, η οποία ψάχνει βαθμούς για να πλησιάσει περισσότερο τις πρώτες θέσεις.

Ντέρμπι ουραγών θα διεξαχθεί στη Σαρδηνία, ανάμεσα στην Κάλιαρι και την Παλέρμο. Και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ανάγκη βαθμών, αφού η βαθμολογική τους θέση είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Η πολύ δυνατή στην έδρα της Κατάνια θα υποδεχτεί τη Φιορεντίνα. Οι Σικελοί βρίσκονται σε καλή κατάσταση, έχοντας συγκεντρώσει 7 βαθμούς στα 3 τελευταία παιχνίδια. Η ομάδα της Φλωρεντίας, αντίθετα, περνάει μια περίοδο αγωνιστικής κρίσης, έχοντας πάρει μόλις ένα βαθμό στα 3 τελευταία ματς.

Ενδιαφέρουσα αναμένεται η μάχη ανάμεσα στη Σαμπντόρια και την Πεσκάρα. Οι δύο ομάδες βρίσκονται λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και αγνοούν, αμφότερες, τη νίκη για 3 αγωνιστικές. Οι δύο προπονητές δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και θα παρατάξουν τις καλύτερες δυνατές ενδεκάδες.

Η Ουντινέζε θέλει να επιστρέψει στις νίκες αντιμετωπίζοντας την ουραγό Σιένα. Ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και ζητά από τους παίκτες του το «τρίποντο» για να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Σιένα, αντίθετα, ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς, προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες της για παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

Η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Πάρμα, όπου η τοπική ομάδα φιλοξενεί τη Νάπολι. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, κάτι που αποδεικνύουν οι 11 βαθμοί στους 5 τελευταίους αγώνες, ζητούν βαθμούς για να ελπίζουν σε έξοδο στην Ευρώπη. Οι «παρτενοπέι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, για να μην επιτρέψουν στη Γιουβέντους να απομακρυνθεί περισσότερο. Η Νάπολι αναμένεται να παραταχτεί με τον αρχηγό της, Πάολο Καναβάρο, στη σύνθεσή της, αφού ο κεντρικός αμυντικός τέθηκε ξανά στη διάθεση του Βάλτερ Ματζάρι, μετά την αποδοχή της έφεσης που άσκησε εναντίον της τιμωρίας του για τα στημένα παιχνίδια.

Στις 21:45 ολοκληρώνεται η 22η αγωνιστική του Καμπιονάτο με τον αγώνα της Ίντερ με την Τορίνο. Οι γηπεδούχοι κυνηγούν την 3η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχουν ανάγκη τους 3 βαθμούς της νίκης. Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι αναμένεται να τεθεί ο Αντόνιο Κασάνο, που δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε. Η Τορίνο από τη μεριά της βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θα προσπαθήσει να πάρει κάτι από αυτό το ματς, σιγουρεύοντας ακόμα περισσότερο την παραμονή της στη Serie A.

Συνοπτικά οι αγώνες της 22ης αγωνιστικής της Serie A

Σάββατο 26/01

19:00: Λάτσιο – Κιέβο
21:45: Γιουβέντους – Τζένοα

Κυριακή 27/01

13:30: Μπολόνια – Ρόμα
16:00: Αταλάντα – Μίλαν
Κάλιαρι – Παλέρμο
Κατάνια – Φιορεντίνα
Πάρμα – Νάπολι
Σαμπντόρια – Πεσκάρα
Ουντινέζε – Σιένα
21:45: Ίντερ – Τορίνο

Η επόμενη (23η) αγωνιστική

Σάββατο 02/02

19:00: Τορίνο – Σαμπντόρια
21:45: Νάπολι – Κατάνια

Κυριακή 03/02

13:30: Κιέβο – Γιουβέντους
16:00: Φιορεντίνα – Πάρμα
Τζένοα – Λάτσιο
Παλέρμο – Αταλάντα
Πεσκάρα – Μπολόνια
Σιένα – Ίντερ
21:45: Μίλαν – Ουντινέζε

Τετάρτη 27/02

21:45: Ρόμα – Κάλιαρι

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Δοκιμασία στην Πάρμα για Νάπολι appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα