Δημητρέλος: «Πάλι θα έδιωχνα τον Βλάχο»

Της απόφασής του να απομακρύνει τον Βαγγέλη Βλάχο υπεραμύνθηκε ο Ανδρέας Δημητρέλος, ενώ τόνισε πως ίσως ο Μαύρος δεν είχε καθαρό μυαλό να δει ότι χρειαζόταν η αλλαγή. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ανέφερε πως μια παρέμβαση έκανε στα μεταγραφικά, στο θέμα του Μάντζιου, ενώ για το θέμα του προπονητή υποστήριξε πως μέχρι την Παρασκευή θα έχει κλείσει...
Παράλληλα, τόνισε
πως είχε επικοινωνία με τον Χατζηχρήστο για το θέμα του γενικού αρχηγού, ενώ οι υποψήφιοι επενδυτές είναι ενήμεροι για τις εξελίξεις.

Με όσα έγιναν από το Σάββατο, έχετε μετανιώσει;

«Πάλι την ίδια απόφαση θα έπαιρνα. Είναι άσχημη εξέλιξη να μην έχουμε προπονητή αλλά δεν περίμενα τις αρνητικές απαντήσεις. Το βράδυ ενημερώθηκα για τις προθέσεις του Κωτσοβού κι έπεσα από τα σύννεφα. Μου είπε πως δέχθηκε πιέσεις και δεν θα έμενε στον πάγκο για τον αγώνα. Είχαμε συμφωνήσει να παραμείνει ώσπου να βρούμε αντικαταστάτη και είχαμε συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο και με τον Βαγγέλη Βλάχο. Τελικά άλλαξε γνώμη κι αποχώρησε ύστερα από πιέσεις».

Υπάρχει η ΑΕΚ του Δημητρέλου και η ΑΕΚ του Μαύρου;

«Εγώ δεν το βλέπω έτσι. Υπάρχει μόνο η ΑΕΚ. Λυπάμαι αν έχω κάνει λάθη και δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση. Από τότε που μπήκε ο Θωμάς έκανα μόνο μία παρέμβαση, στην υπόθεση του Μάντζιου. Μου ζητήθηκαν για προκαταβολή 70.000 ευρώ αλλά χρειαζόμασταν τα χρήματα για τις υποχρεώσεις με το άρθρο 44. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Μαύρος ήταν στο σκοτάδι. Οσα στοιχεία ήθελε, τα δίναμε...»

Γιατί δεν εμπιστευθήκατε την ποδοσφαιρική κρίση του Μαύρου;

«Υπήρχαν παραδείγματα που φανέρωναν μία δυσλειτουργία στο τμήμα. Για παράδειγμα οι σχέσεις Τσιάρτα, Βλάχου δεν ήταν αυτές που έπρεπε...»,

Ναι αλλά ο Μαύρος τελικά τερμάτισε την συνεργασία με τον Τσιάρτα...

«Ναι αλλά υπήρχε και η περίπτωση του Κωστή, ο οποίος ήταν σε πόστο που δεν εκπλήρωσε τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητές του και η ομάδα έμενε μόνη στον πάγκο...».

Μα εσείς κρατήσατε τον Κωστή...

«Δεν κράτησα κανέναν. Ηθελα να επέλθει ηρεμία».

Αυτά τα λάθη δεν τα έβλεπε ο Μαύρος;

«Ισως ο Μαύρος να μην είχε καθαρό μυαλό να καταλάβει τα λάθη και να τα διορθώσει εγκαίρως. Όταν η ομάδα είναι στην τελευταία θέση με έναν βαθμό κάτι πρέπει να αλλάξει. Εμείς δεχόμασταν για τρεις μήνες μία κατάσταση που ήταν λανθασμένη. Ισως κάποιος απ' έξω να μπορεί να κρίνει καλύτερα...».

Λέτε πως ο Μαύρος ήταν ακατάλληλος να διοικήσει;

«Δεν κρίνω τον Θωμά εάν έπραξε σωστά. Κρίνω τα αποτελέσματα. Κανένας από το Δ.Σ. δεν είχε συμμετοχή στις αγωνιστικές αποφάσεις».

Οι επενδυτές έχουν ενημερωθεί για όλα αυτά;

«Ναι, ξέρουν τι γίνεται. Πίεση δεν υπήρξε για τα γεγονότα του Σαββάτου. Μου μεταδόθηκε όμως ένα άγχος γιατί φοβόντουσαν να μην μεταφερθεί στο εξωτερικό, στους επενδυτές, η αίσθηση του κινδύνου. Μέχρι τώρα έχουμε την στήριξη αυτών των ανθρώπων».

Ο ρόλος του Χατζηχρήστου ποιος είναι;

Keywords
Τυχαία Θέματα