«Δεν υπήρξε τελεσίγραφο για Μουρίνιο»

Στη διάψευση του δημοσιεύματος της ισπανικής εφημερίδας Marca που ήθελε τον Κασίγιας και τον Ράμος να απαιτούν την απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο το ερχόμενο καλοκαίρι προχώρησε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ενωτικός και τόνισε ότι το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε το πρωί δεν ισχύει.

«Λόγω της σοβαρότητας του ζητήματος αποφάσισα

να μιλήσω στον Τύπο. Είναι απόλυτα ψευδές ότι οι αρχηγοί έδωσαν κάποιο τελεσίγραφο σε εμένα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα. Δεν είναι αλήθεια όσα έχουν γίνει γνωστά για το περιεχόμενο της συνάντησης. Μου φαίνεται άδικο να υπάρχουν τέτοιου είδους σχόλια», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι υπάρχουν ηθικά όρια που πρέπει να τηρούνται ακόμη και για όσους δεν μοιράζονται το πλάνο μας. Κανένας από εμάς που είμαστε στην ομάδα δεν μίλησε για αυτό το θέμα με τον Ράμος και τον Κασίγιας. Έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν να δημοσιεύονται πράγματα που δεν ισχύουν και αυτή είναι η τελευταία φορά».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός επιχειρηματίας τόνισε: «Θα ήθελα να καλέσω όλους τους οπαδούς και όσους ασχολούνται με την ομάδα να ενωθούν για να γίνουμε ξανά ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Ήρθα εδώ για να διαψεύσω τις φήμες που έχουν ως στόχο να αποσταθεροποιήσουν τον πιο διάσημο σύλλογο του κόσμου. Όσα είδαν το φως της δημοσιότητας είναι ένα μεγάλο ψέμα. Έχω ακούσει πολλά, όμως αυτό ξεπερνάει κάθε προηγούμενο…».

Για το αν επικοινώνησε με τον Ζοσέ Μουρίνιο για το συγκεκριμένο θέμα, ο Πέρεθ δήλωσε: «Δεν έχω μιλήσει με τον Μουρίνιο. Ήρθα κατευθείαν μετά το παιχνίδι στο σπίτι μου και όταν ξύπνησα είδα την είδηση που έχει τεράστια βαρύτητα για εμένα. Η ευθύνη των αρχηγών είναι ασυμβίβαστη με αυτές τις πληροφορίες. Χθες πήραμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, υπάρχει κάποιος που δεν του άρεσε αυτό και θέλει να χαλάσει το κλίμα στην ομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Δεν υπήρξε τελεσίγραφο για Μουρίνιο» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα