«Δεν υπάρχουν χρήματα για μεταγραφές»

Η Ίντερ δεν είναι σε θέση να ξοδέψει μεγάλα ποσά για την ενίσχυσή της, αποκάλυψε ο Μάσιμο Μοράτι μετά τη σύσκεψη κορυφής που έγινε στα γραφεία της εταιρίας του.

Το αρνητικό αποτέλεσμα της Ίντερ στο Φριούλι, όπου η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι ηττήθηκε από την Ουντινέζε με 3-0, προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Μάσιμο Μοράτι. Ο πρόεδρος των «νερατζούρι» κάλεσε σε σύσκεψη τον Μάρκο Μπράνκα, υπεύθυνο των μεταγραφικών κινήσεων της ομάδας, καθώς και τον Αθλητικό Διευθυντή, Πιέρο Αουζίλιο, με σκοπό να αναλυθούν τα αίτια της ήττας, αλλά και να βρεθούν λύσεις.

Μετά τη σύσκεψη

ο Μοράτι δεν αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, οι οποίοι τον περίμεναν έξω από την εταιρία του, αλλά φάνηκε φειδωλός στις δηλώσεις του. «Η Ίντερ δεν είναι σε θέση να δαπανήσει μεγάλα ποσά για την ενίσχυσή της, κάτι που ισχύει για τις περισσότερες ομάδες. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν παρακολουθούμε κάποιους παίκτες, αν και αυτοί θα αποκτηθούν όταν επιστρέψουν οι τραυματίες και φανούν τα πραγματικά κενά του ρόστερ», είπε σχετικά με τις μεταγραφές ο πρόεδρος της Ίντερ.

Αφορμή για τη σύσκεψη στάθηκε η ήττα από την Ουντινέζε. «Το ματς αυτό δεν ήταν το καλύτερό μας, αν και ξεκινήσαμε ζωηρά. Στη συνέχεια η απόδοσή μας έπεσε και αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω, ούτε και θέλω να το ξαναδώ», είπε ο Μοράτι.

Ο προπονητής σας, Αντρέα Στραματσόνι, μίλησε για κακές διαιτητικές αποφάσεις. Συμφωνείτε; «Δεν φταίει ο διαιτητής για την ήττα, ήταν καλός, πολύ καλός. Αλλά να ξέρετε πως από αυτούς θέλουμε να μας παίζουν δίκαια, δεν ζητάμε ευνοϊκές διαιτησίες», απάντησε ειρωνικά ο πρόεδρος.

Φεύγοντας, ο Μοράτι ερωτήθηκε για το θέμα του Γουέσλεϊ Σνάιντερ. «Βαρέθηκα να με ρωτάτε για αυτό. Αν είχα κάτι νέο, θα σας το έλεγα. Φτάνει, πια», είπε χαρακτηριστικά ο Μάσιμο Μοράτι.

Πηγή: Sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Δεν υπάρχουν χρήματα για μεταγραφές» appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα