«Δεν υπάρχει θέμα Ρεάλ και Τσιτσαρίτο»

Τις προηγούμενες μέρες επανήλθαν στο «φως» της δημοσιότητας οι φήμες που ακούστηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο και είχαν να κάνουν με το φερόμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Χαβιέ Ερνάντες. Η μονομαχία των δύο ομάδων στο Τσάμπιονς Λιγκ, μάλιστα, παρουσιάστηκε από πολλούς ως μια καλή ευκαιρία που δινόταν στις διοικήσεις των δύο συλλόγων ώστε να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του «Τσιτσαρίτο» στη «Βασίλισσα».

Μιλώντας αναφορικά με το μέλλον του Ερνάντες, ο μάνατζέρ του διέψευσε κάθε επαφή του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. «Δεν υπάρχει

καμία επαφή με τους Ισπανούς, αφού ο Χαβιέ είναι συγκεντρωμένος στην προσπάθεια που κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία και την Ευρώπη. Δεν είναι στο μυαλό του οι μεταγραφικές υποθέσεις. Στην παρούσα φάση, είναι άσχημο να μιλάμε για μεταγραφές. Κάθε παιχνίδι από τώρα και μέχρι το τέλος της σεζόν είναι κρίσιμο και δεν πρέπει να αποσπάται η προσοχή των ποδοσφαιριστών από τις φήμες που κυκλοφορούν», τόνισε.

Αναφορικά με την ψυχολογική κατάσταση του Ερνάντες, ο οποίος παρουσιάζεται δυσαρεστημένος από το μικρό χρόνο συμμετοχής του, ο μάνατζερ του Μεξικανού διέψευσε τα πάντα. «Ο Χαβιέ γνωρίζει πως υπάρχει έντονος συναγωνισμός στην ομάδα. Κάθε φορά, όμως, που κλήθηκε, έκανε το καθήκον του με επιτυχία, αποδεικνύοντας πως είναι ένας ικανότατος επιθετικός. Είναι καλά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλει να συνεχίσει την προσπάθειά καθιέρωσής του».

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Δεν υπάρχει θέμα Ρεάλ και Τσιτσαρίτο» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα