Δεν το βάζει κάτω για Κακά η Ανζί

Τον δανεισμό του Κακά επιχειρεί να ολοκληρώσει η Ανζί πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Ο ρωσικός σύλλογος προσπαθεί να επιταχύνει τις επαφές με την Ρεάλ Μαδρίτης για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

«Ο Κακά βρίσκεται στην ατζέντα της Ανζί εδώ και πολύ καιρό. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τίποτα ως τώρα δεν είναι επίσημο», δήλωσε ο γνωστός μάνατζερ Μπαμπάεφ

Σούμι.

Την περασμένη εβδομάδα ο Ρομπέρτο Κάρλος (αθλητικός διευθυντής της Ανζί) βρέθηκε στη Μαδρίτη για να επισκεφτεί την οικογένειά του και διαψεύστηκε ότι ήταν στην ισπανική πρωτεύουσα για να μιλήσει με τους παράγοντες της «βασίλισσας» και τον συμπατριώτη του.

Αν και η Ανζί έχει προκριθεί στους «32» του Europa League, στόχος του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Σουλεϊμάν Κερίμοφ, είναι να κατακτήσει το Champions League και σκοπεύει να επενδύσει περισσότερα από 300 εκατ. ευρώ για να τα καταφέρει.

Το γεγονός ότι η Μίλαν έκανε πίσω για τον Κακά και ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ πήγε στην Γαλατασαράι οδήγησαν τον Ρώσο μεγιστάνα στην επιλογή του Βραζιλιάνου, ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Μάλιστα, ο 31χρονος παίκτης αναμένεται εκτός αποστολής της Ρεάλ εν όψει του αυριανού αγώνα με την Μπαρτσελόνα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Δεν το βάζει κάτω για Κακά η Ανζί appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα