«Δεν σταματώ στα δύο Τσάμπιονς Λιγκ»

Καμία πρόθεση δεν έχει να σταματήσει την καριέρα του έχοντας κατακτήσει μόνο δύο Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει ο Ζοζέ Μουρίνιο όπως τόνισε στη Σ.Τ. του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Έχουμε κερδίσει το Σούπερ Καπ. Χάσαμε το πρωτάθλημα και είμαστε μέσα σε δύο ακόμη διοργανώσεις, τις οποίες μπορείς να νικήσεις ή και να τις χάσεις. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος. Θα μιλήσουμε αφού τελειώσουν όλα και κάνουμε ταμείο», τόνισε ο τεχνικός της «βασίλισσας».

Στη συνέχεια

αρνήθηκε πως θα είναι μια αποτυχία για τον ίδιο αλλά και την Ρεάλ η μη κατάκτηση του εφετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

«Όχι. Αν δεν κατακτήσουμε φέτος το Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα είναι μια αποτυχία. Υπάρχουν μεγάλες ομάδες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο που δεν το έχουν κατακτήσει. Η Ρεάλ θέλει να κατακτήσει το δέκατό της και εγώ θέλω το τρίτο. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη δουλειά μου. Αλλά δεν σκοπεύω να σταματήσω την καριέρα μου στα δύο Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε και κατέληξε αναφερόμενος στα παιχνίδια με αντίπαλο την Γιουνάιτεντ.

«Είναι πράγματι μια μεγάλη πρόκληση κάθε παιχνίδι εναντίον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όλοι θέλουν να παίζουν κόντρα σε μεγάλες ομάδες, μεγάλους παίκτες και μεγάλους προπονητές. Η Γιουνάιτεντ τα αντιπροσωπεύει όλα αυτά», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Δεν σταματώ στα δύο Τσάμπιονς Λιγκ» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα