«Δεν πληροφορηθήκαμε για πρόβλημα κάποιου ποδοσφαιριστή»

Ξεκάθαρός ήταν ο Φερνάντο Σάντος, όσον αφορά στους τραυματισμούς των Βύντρα και Χριστοδουλόπουλου, τονίζοντας πως η Εθνική ομάδα δεν πληροφορήθηκε για προβλήματα τραυματισμών των συγκεκριμένων παικτών...
Ο Πορτογάλος τεχνικός αναλώθηκε περισσότερο στο θέμα των τελευταίων ημερών, όσον αφορά στους τραυματισμούς των παικτών και λιγότερο στο αυριανό ματς με αντίπαλο τη Βοσνία.

Αναλυτικά δήλωσε ο Σάντος στην συνέντευξη Τύπου:

Για τους τραυματισμούς και τα παράπονα των «αιωνίων»: «Δεν έχω βαρεθεί με αυτά. Πριν από λίγο ήρθε ένα φαξ
στον Τάκη Φύσσα, που είναι φυσιολογικό, δεν παρεμβαίνει στη δουλειά μου. Απλώς, για να είναι ξεκάθαρο, δεν λάβαμε πληροφόρηση πως κάποιος είχε πρόβλημα και αυτό είναι σίγουρο. Αν έχουν προβλήματα κάποιοι ποδοσφαιριστές οι ομάδες πρέπει να μας το λένε. Ύστερα, μιλάμε με τους παίκτες για να ξέρουμε πώς νιώθουν. Σε αυτή τη κουβέντα παρουσιάστηκαν 4 ποδοσφαιριστές που είπαν πως νιώθουν μεγάλη κόπωση (Νίνης, Τοροσίδης, Μανιάτης, Λάζαρος). Από την δική μας την πλευρά τους προφυλάξαμε όσο περισσότερο μπορούσαμε. Η πλειοψηφία από εσάς μπορεί να το επιβεβαιώσει. Της Δευτέρας η προπόνηση ήταν χαλαρή, αποκατάστασης. Την Τρίτη, οι τρεις από τους τέσσερις (εκτός του Νίνη) προπονήθηκαν μόνοι τους, παρά το γεγονός πως ήθελαν να κάνουν ομαδικό πρόγραμμα. Την Τετάρτη στην άσκηση της τακτική ο Λάζαρος μου είπε για την ενόχληση που είχε, σταμάτησε την προπόνηση και πήγε για εξετάσεις. Μου είπαν πως χρειάζεται ξεκούραση και με την Σλοβακία θα ήταν διαθέσιμος. Θεωρώ πως είναι καλύτερο να ξεκουραστεί για να μην τον χάσουμε για μεγαλύτερο διάστημα. Έχουμε προσοχή για τους ποδοσφαιριστές και τους συλλόγους τους. Ο Βύντρα θέλει συνέχεια να προπονείται. Μίλησα και με τον Μανιάτη και μου είπαν πως αισθάνονται καλά. το ποδόσφαιρο όμως συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Ποτέ δεν προπονούμαστε περισσότερο από 90'. Διατηρούμε την φυσική κατάσταση και δουλεύουμε στην τακτική. Τώρα ξέρετε και εσείς τι συνέβη».

Μήπως υπάρχει κόντρα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, λόγω της κατάστασης του Αβραάμ: «Δεν είμαστε εδώ να σχολιάσουμε τέτοια πράγματα. Έπρεπε να αναφερθούμε σε αυτό, εγώ έλαβα μήνυμα από τον Φερέιρα που μου έλεγε καλή επιτυχία στο αυριανό ματς».

Για το αν θα επηρεάσουν οι απουσίες το αυριανό ματς: «Πάντα έχει σημασία όταν έχεις απουσίες, όμως δεν θα σταθούμε εκεί. Κανείς δεν περίμενε την ασθένεια του Κυριάκου, αφού δεν τον "χτύπησε" όταν ήταν 5-6 ετών. Έτσι είναι η ζωή. Κοιτάμε τι μπορούμε να κάνουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα κόντρα στην Βοσνία. Δεν πρέπει να σπαταλάμε εκεί τον χρόνο μας, αλλά στην στρατηγική μας για το ματς. Ένα παιχνίδι, όπως και το επόμενο, που δεν είναι καθοριστικό, αλλά πολύ σημαντικό. Υπάρχουν άλλα έξι ματς. Η Βοσνία είναι δυνατή και θα το παλέψει μέχρι το τέλος, όπως και εμείς. Θα υπάρξει καλό θέαμα, αφού η Βοσνία θα κατέβει για να κερδίσει. Είναι επιθετική και δεν θα έρθει να παίξει άμυνα. Εμείς είμαστε καλά προετοιμασμένοι και έχουμε αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα ξεπε
Keywords
Τυχαία Θέματα