«Δεν παραχωρείται στη Γιουβέντους ο Γιόβετιτς»

Είναι δύο ομάδες με… ιδιαίτερες σχέσεις. Τα μεταξύ τους παιχνίδια, αν και δεν είναι ντέρμπι με τη βρετανική έννοια του όρου, δεν απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν ως τέτοια. Τη Γιουβέντους και τη Φιορεντίνα τις χωρίζουν πολλά, αν και τα τελευταία χρόνια υπάρχει και κάτι που τις… ενώνει. Ο Στέβαν Γιόβετιτς.

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός αποτελεί διακαή πόθο του Αντόνιο Κόντε και οι «μπιανκονέρι» από το περασμένο καλοκαίρι ξεκίνησαν τις προσπάθειές

τους για να τον αποκτήσουν. Οι «Βιόλα», ωστόσο, εξακολουθούν να παραμένουν ανυποχώρητοι στις θέσεις τους και έτσι ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν έχει μετακινηθεί από τη Φλωρεντία. Κάτι που δεν αναμένεται να αλλάξει ούτε το ερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Μάριο Κονίνι.

«Με την ευκαιρία του Σαββατιάτικου αγώνα μας με τη Γιουβέντους, θα ήθελα να υπενθυμίσω στον κόσμο πως ο Γιόβετιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, πως μας είναι απαραίτητος και δεν πρόκειται να παραχωρηθεί σε κανέναν», είπε χαρακτηριστικά ο Κονίνι.

Όταν ρωτήθηκε γιατί επέλεξε αυτή τη χρονική στιγμή για να αναφερθεί στο συμβόλαιο του Μαυροβούνιου, ο Κονίνι δεν… κρύφτηκε. «Στο παρελθόν η Γιουβέντους προσπάθησε να αποκτήσει τον παίκτη και ακούω πως θα επιχειρήσει να το κάνει και στο μέλλον. Παίζουμε μαζί τους την ερχόμενη αγωνιστική και με τον τρόπο αυτό τους στέλνω ένα μήνυμα. Τον Γιόβετιτς μόνο με τη φανέλα της Φιορεντίνα θα τον θαυμάζουν», είπε με έμφαση ο πρόεδρος της ομάδας.

Όταν επισημάνθηκε στον Κονίνι πως η «Γιούβε» θα μπορούσε να καταβάλει τη ρήτρα αποδέσμευσης και να αποκτήσει τον Γιόβετιτς, ο πρόεδρος της Φιορεντίνα έκανε γνωστό πως ρήτρα δεν υπάρχει. «Δεν ξέρω πως κυκλοφορούν αυτές οι φήμες. Δεν υπάρχει καμία ρήτρα αποδέσμευσης, ούτε πρόκειται να υπάρξει. Ο Στέβαν είναι παίκτης μας, είναι ευτυχισμένος στην ομάδα, οπότε δεν υπάρχει θέμα συζήτησης. Παραμένει στη Φιορεντίνα και το ερχόμενο καλοκαίρι», δήλωσε ο Μάριο Κονίνι.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Δεν παραχωρείται στη Γιουβέντους ο Γιόβετιτς» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα