«Δεν μου περνούσε από το μυαλό η νίκη της ΑΕΚ»

Δεν έδινε και πολλές ελπίδες στην ΑΕΚ για θετικό αποτέλεσμα με τον Αστέρα Τρίπολης, όπως τόνισε ο Μάκης Κατσαβάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για τον Παναθηναϊκό και τα πλέι οφ.

«Πλουσιοπάροχα θα έλεγα πως μπορούσε να πάρει την ισοπαλία», σχολίασε ο Μάκης Κατσαβάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για το πώς περίμενε την ΑΕΚ στο εναρκτήριο παιχνίδι της του δεύτερου γύρου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο έλληνας τεχνικός υποστήριξε

πως τα προσωπικά λάθη κόστισαν την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Λεβαδειακό, ξεκαθάρισε ότι Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης θα είναι στην 5άδα των πλέι οφ, όπως και ο ΠΑΟΚ, που δυνάμωσε πολύ με την «τεράστια προσωπικότητα» του Κώστα Κατσουράνη.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο έλληνας τεχνικός:

Για τις ήττες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού: «Η ΑΕΚ δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να διασφαλίσει ένα διπλό μέσα στην Τρίπολη, δεν μου πέρναγε καν από το μυαλό. Πλουσιοπάροχα θα έλεγα πως μπορεί την ισοπαλία. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς, είχε ευκαιρίες, όμως τα προσωπικά λάθη καθορίζουν τη ροή ενός αγώνα. Και με τα ψυχολογικά βάρη που έχει ήταν αδύνατο να ανασυνταχθεί και να γυρίσει το εις βάρος του σκορ».

Για τη συμμετοχή του Μπουμσόνγκ: «Στην χειρότερη περίπτωση, αν δεν έχει παίξει σε κάποιο φιλικό, χρειάζεται κάποια 45 λεπτά για να πάρει τα βήματά του. Ήταν αισθητή η αγωνιστική απουσία του. Κάτι θα είδε στις προπονήσεις και τον χρησιμοποίησε ο κ. Ρότσα. Πιστεύω ήταν δύο κακές στιγμές για τον Μπουμσόνγκ, που πλήρωσε ο Παναθηναϊκός. Πραγματικά συναισθανόταν ότι έκανε λάθη και ήταν λυπημένος για αυτά. Αν μη τι άλλο έχει δείξει ήθος κατά την παρουσία του στην ομάδα».

Για τον Ατρόμητο: «Ο Ατρόμητος έχει πολύ καλή ομάδα, αρχίζει να συνηθίζει ότι του λείπει ο Τάτος και ο Μήτρογλου και πλέον έχουν καταλάβει ότι πρέπει να πορευτούν χωρίς αυτούς. Και με τον Αναστόπουλο στον πάγκο θα μπουν στην 5άδα σίγουρα και πολύ πιθανό να κυνηγήσει και τη δεύτερη θέση».

Για τις προβλέψεις του της 5άδας: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι σίγουρα, ο Αστέρας δεν φαίνεται να μένει εκτός, όπως και ο Ατρόμητος. Ο Λεβαδειακός λογικά ανεβαίνει πλέον στη βαθμολογία. Ο Παναθηναϊκός πίστευα πως σίγουρα θα είναι μέσα στην 5άδα, όμως τώρα δεν έχει την ψυχολογία να τον τραβήξει προς τα πάνω. Σίγουρα είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να τα καταφέρει. Πιθανώς να απειλήσει και ο ΠΑΣ Γιάννινα που παίζει καλό ποδόσφαιρο».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τα παιδαριώδη λάθη που έκανε ο Πανθρακικός και γύρισε το εις βάρος του σκορ. Έχει ψυχολογία πλέον, με τον Σαββίδη να έχει δώσει όνειρα στους πάντες στην ομάδα. Είχαν σταθερότητα, επανήλθαν στην καλές εμφανίσεις και σίγουρα με την τεράστια προσωπικότητα του Κώστα Κατσουράνη, δίνεται μια επιπλέον ώθηση στην ομάδα».

Πηγή: Sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Δεν μου περνούσε από το μυαλό η νίκη της ΑΕΚ» appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα