Δεν κατέληξαν σε συμφωνία οι πολιτικοί αρχηγοί - Νέα συνάντηση την Τετάρτη



Ολοκληρώθηκε στις 21.25 το κρίσιμο ραντεβού των τριών πολιτικών αρχηγών, οι οποίοι προσήλθαν στο Μέγαρο Μαξίμου λίγο μετά
τις 19.00. Παρόντες στη συνάντηση τα μέλη του οικονομικού επιτελείου, προκειμένου να ενημερώσουν για το περιεχόμενο της συνάντησης με την τρόικα.

Από την συνάντηση, δεν προέκυψε μία καταρχήν συμφωνία για το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ, ενώ οι σκληρές διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν την ερχόμενη Τετάρτη στις 19.30.

Εξερχόμενος του Μεγάρου, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ
Φώτης Κουβέλης, δήλωσε ότι "Δεν έχει υπάρξει καμία συγκεκριμένη απόφαση".

Ο ίδιος έστειλε ένα σαφέςμήνυμα προς την Τρόικα, καθώς επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει να ματώνει.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των τριών πολιτικών αρχηγών, ο κ. Κουβέλης, ανέφερε πως κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζήτησαν για την κατανομή των μέτρων, το ακριβές πακέτο των οποίων, όπως εξήγησε, δεν έχει ολοκληρωθεί.

Τόνισε, ότι από την πλευρά του διεκδικεί τα μέτρα να είναι δίκαια και όχι άδικα και το πακέτο να περιλαμβάνει και αναπτυξιακά μέτρα, καθώς, όπως εξήγησε, η ύφεση είναι βαθιά και αν δεν υπάρχει ανάπτυξη, τα μέτρα δεν θα είναι αποτελεσματικά.

Κλείνοντας ενημέρωσε ότι οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί θα συναντηθούν εκ νέου την Τετάρτη.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τετάρτη,tetarti