Χιόνια στον Εβρο

Ασθενείς χιονοπτώσεις σημειώθηκαν το πρωί σε περιοχές του Έβρου, όπου το κρύο είναι τσουχτερό, ενώ, λόγω του παγετού πολλοί δρόμοι έχουν μετατραπεί σε «παγίδες». Κλειστά θα μείνουν σήμερα τα σχολεία στον δήμο Σουφλίου εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Σύμφωνα με τον Περιφερειακό Μετεωρολογικό Σταθμό «Μακεδονίας», χιόνια έπεσαν το πρωί στην Αλεξανδρούπολη και το Σουφλί, όπου ο υδράργυρος έπεσε

κάτω από το μηδέν, αγγίζοντας αντιστοίχους τους -1 και -3 βαθμούς. Η χαμηλότερη τιμή πάντως καταγράφηκε στην Ορεστιάδα, όπου το θερμόμετρο «έδειξε» -5 βαθμούς.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, αντιολισθητικές αλυσίδες απαιτούνται σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ορεστιάδας, καθώς και σε κάποιους ορεινούς δρόμους της Ροδόπης. Συννεφιές και τσουχτερό κρύο επικρατούν στην Κεντρική Μακεδονία, όπου η θερμοκρασία το πρωί έδειξε 4 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη και 2 στις Σέρρες, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Χαμηλές τιμές καταγράφηκαν και στη Δυτική Μακεδονία. Στην Κοζάνη και τη Φλώρινα το θερμόμετρο έπεσε στους μηδέν βαθμούς και στην Καστοριά στον 1 βαθμό. Στη Δυτική Μακεδονία εξακολουθούν να χρειάζονται αλυσίδες οι οδηγοί που κινούνται στους επαρχιακούς δρόμους Φλώρινας – Καστοριάς, μέσω Βίγλας και Βιτσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα