Χαμός στη Νάπολι από την επιδρομή των κατσαρίδων

Πανικός έχει προκληθεί στη Νάπολι από δημοσιεύματα του τύπου ότι έχουν κάνει την εισβολή τους στην πόλη κάτι τεράστιες κόκκινες κατσαρίδες. Αμέσως ο κόσμος εξέφρασε την ανησυχία του και πόσο μάλλον οι Ναπολιτάνοι που είναι γνωστοί για...
το ταμπεραμέντο τους. Το δημοσίευμα έκανε λόγο για ένα σπάνιο είδος κόκκινων κατσαρίδων οι οποίες μάλιστα καταβρόχθιζαν και τις ντόπιες …της περιοχής. Το ανυπόγραφο άρθρο ανέφερε μάλιστα ότι είναι πολύ πιθανό να κουβαλούν αρρώστιες.

Φυσικά υπήρχε και η αστεία πλευρά στην υπόθεση γιατί το νέο κυκλοφόρησε και στο διαδίκτυο με τους νέους
Ναπολιτάνους να φτιάχνουν ακόμα και ανέκδοτα όπως «Όσοι έρχονται στη Νάπολι θέλουν να μείνουν, ακόμα και οι κατσαρίδες»

Θέση στο θέμα πήρε και ο δήμαρχος της πόλης Λουίτζι ντε Ματζίστρις ο οποίος στην σελίδα του στο Facebook δήλωσε:

«Όχι μόνο η Νάπολι δεν βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αλλά και ότι οι δικηγόροι της πόλης θα κυνηγήσουν δικαστικά οποιοδήποτε Μέσο επιχειρήσει να σπιλώσει την εικόνα της πόλης.»

Το νέο διαδόθηκε σε χρόνο ρεκόρ με τους επισκέπτες κάνοντας βόλτα στο κέντρο της πόλης να βλέπουν μια πόλη ιδιαίτερα καθαρή και χωρίς την παρουσία των ενοχλητικών εντόμων.

Οι καταστηματάρχες από την πλευρά τους στην πολυσύχναστη Βία Κιάια πιστεύουν ότι το δημοσίευμα ήταν ιδιαίτερα ενοχλητικό.

Όλοι πάντως συμφωνούν ότι περιοχές όπως η Νάπολι και τα γύρω νησιά ζουν από τον τουρισμό και ένα τέτοιο δημοσίευμα μόνο κακό μπορεί να κάνει.
Keywords
Τυχαία Θέματα