«Μπορώ και καλύτερα…»

Πολλά περιθώρια βελτίωσης θεωρεί πως έχει ακόμη ο Λιονέλ Μέσι, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο ESPN.

Έχει κατακτήσει τέσσερις φορές τη Χρυσή Μπάλα, έχει πάρει σχεδόν κάθε πιθανό τίτλο, έχει κερδίσει το θαυμασμό όλων των φιλάθλων, αλλά ο Λιονέλ Μέσι δεν επαναπαύεται.

«Σίγουρα κάποια στιγμή κάποιος θα ξεπεράσει το ρεκόρ μου. Εγώ εύχομαι αυτή τη σεζόν να πάρω περισσότερους τίτλους από ό,τι πέρσι. Στόχος μου είναι συνεχώς να βελτιώνομαι κι όχι να μένω σε αυτά που έχω πετύχει. Πάντα υπάρχουν περιθώρια να γίνεις καλύτερος», δήλωσε στο

ESPN.

Ο αργεντινός σταρ δεν επαναπαύεται ούτε στη διαφορά ασφαλείας της Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα. «Δεν έχει τελειώσει τίποτα στο πρωτάθλημα. Ξέρουμε πως δεν πρέπει να θεωρήσουμε τελειωμένη τη Ρεάλ. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί μέχρι το τέλος και να μην κάνουμε το λάθος να χαλαρώσουμε», ανέφερε.

Μεγάλο του απωθημένο παραμένει ένας μεγάλος τίτλος με την εθνική ομάδα της χώρας του. «Το να καταφέρω να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή είναι κάτι που δεν θα συγκρίνεται με τίποτα», τόνισε.

Πάντως πλέον το επίκεντρο της ζωής του δεν είναι το ποδόσφαιρο. «Ο Τιάγκο είναι πλέον η προτεραιότητα στη ζωή μου. Όλα τα άλλα έπονται. Φυσικά και μπορώ να αλλάξω πάνα στον μικρό. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα», δήλωσε.

Πηγή: Sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Μπορώ και καλύτερα…» appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα