«Μπορεί Τσάμπιονς Λιγκ η Φιορεντίνα»

Η ανακοίνωση της επιστροφής του το περασμένο καλοκαίρι χαροποίησε τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι έβλεπαν στο πρόσωπό του μια ηγετική φυσιογνωμία και μια σημαντική παρουσία στα αποδυτήρια. Ο Λούκα Τόνι, όμως, έχει αποδείξει πως δεν πήγε στη Φιορεντίνα μόνο για να βοηθήσει τους νέους παίκτες, αλλά και για να προσφέρει τις υπηρεσίες του, μιας και οι ικανότητές του παραμένουν μεγάλες. Κάτι που δείχνουν τα 6 γκολ στις 14 εμφανίσεις του στον
πρώτο γύρο του Καμπιονάτο.

Με τη συμβολή του έμπειρου επιθετικού η Φιορεντίνα βρίσκεται σε… τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που παραδέχεται και ο Τόνι. «Λίγοι περίμεναν να έχουμε μια τέτοια πορεία. Η Φιορεντίνα, όμως, βρίσκεται στις θέσεις εκείνες που της δίνουν το δικαίωμα να διεκδικήσει ένα από τα τρία εισιτήρια του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Η μάχη θα είναι σκληρή μέχρι το τέλος, αλλά η ομάδα μου έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο, αλλά δεν είναι αδύνατον να το πετύχουμε», σχολίασε, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Λούκα Τόνι.

Επέστρεψες στη Φλωρεντία μετά από 5 χρόνια και κατάφερες να προσφέρεις, ήδη, πολλά στην ομάδα. «Τι να πω, ίσως η πόλη αυτή μου φέρνει τύχη. Η αλήθεια είναι πως ακόμα μου αρέσει πολύ να αγωνίζομαι και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Δίνω τις συμβουλές μου στα νέα παιδιά της ομάδας, παράλληλα, όμως, είμαι ένας από τους πρωταγωνιστές εντός αγωνιστικού χώρου. Είναι όσα περίμενα και όσα ήθελα να ζήσω», ομολόγησε ο επιθετικός των «Βιόλα».

Ο ερχομός του Τζουζέπε Ρόσι πόσο θα βοηθήσει την ομάδα; «Για την αξία του Ρόσι δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ. Αυτό που όλοι ευχόμαστε είναι να επιστρέψει δυνατός και υγιής. Όταν θα γίνει αυτό, θα σχηματίσει ένα απίστευτο δίδυμο με τον Γιόβετιτς. Μαζί μπορούν να κάνουν… θαύματα», απάντησε ο Λούκα Τόνι.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Μπορεί Τσάμπιονς Λιγκ η Φιορεντίνα» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα