Μπαρόζο: Ανησυχώ πολύ για τις εξελίξεις και τις επιπτώσεις στον κόσμο της Κύπρου

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο εξέφρασε σήμερα την ανησυχία του για τη χρηματοπιστωτική κρίση στην Κύπρο αλλά και την ελπίδα του ότι θα βρεθεί λύση.

«Ανησυχώ πολύ για τις τελευταίες εξελίξεις στην Κύπρο, κυρίως λόγω των επιπτώσεών τους στους πολίτες της Κύπρου», ανέφερε ο Μπαρόζο σε συνέντευξη Τύπου στη Μόσχα.

«Στο παρελθόν επιλύσαμε μεγαλύτερα προβλήματα. Ελπίζω ότι και αυτή τη φορά θα βρεθεί λύση», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο Μπαρόζο βρίσκεται στη ρωσική πρωτεύουσα μαζί με 14 Επιτρόπους των παραγωγικών τομέων, μεταξύ των οποίων και η οικονομία και η ενέργεια.

Πρόκειται για προγραμματισμένη αποστολή, συμπίπτει όμως με την κυπριακή κρίση. Οι Βρυξέλλες ισχυρίζονται ότι επισήμως το θέμα της Κύπρου δεν βρίσκεται στην ατζέντα, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συζητηθεί

Ο Πρόεδρος Μπαρόζο και οι Επίτροποι θα έχουν επαφές με τον Πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν και τον Πρωθυπουργό, Ντιμίτρι Μεντβέντεφ.

The post Μπαρόζο: Ανησυχώ πολύ για τις εξελίξεις και τις επιπτώσεις στον κόσμο της Κύπρου appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα