Μπαράζ αποχωρήσεων στην Παναχαϊκή

Το ‘πε και το ‘κανε ο Χρήστος Λούβαρης! Ο πατρινός σύλλογος ανακοίνωσε την αποδέσμευση τριών ποδοσφαιριστών, όπως είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος.

Δεν βρίσκει ηρεμία η Παναχαϊκή. Τη Τετάρτη η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε πως αποτελούν παρελθόν από την ομάδα οι Πολ Ουρτάδο, Μάρτιν Βουνκ και Ντιόγκο Ζορντάο, με αυτή του πρώτου να αποτελεί το μεγαλύτερο «μπαμ».

Παράλληλα, ανακοίνωσε την απόκτηση των Δημήτρη Κοιλιάρα και Σάκη Τέλλο, που είχαν συμφωνήσει τις τελευταίες ημέρες να συνεχίσουν την καριέρα τους στους Αχαιούς, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Εγκούτου Ολίσε

είναι η βάση του συλλόγου και δεν πρόκειται να αποχωρήσει, απαντώντας στα σενάρια που είχαν δει το φως της δημοσιότητας περί αποχώρησής του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τους Δημήτρη Κοιλιάρα και Σάκη Τέλλο.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανανεώνει το ρόστερ της ομάδας λόγω της χαμηλής βαθμολογικής θέσης στην οποία βρίσκεται, προσπαθώντας να προσθέσει όλο και περισσότερους ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές, προκειμένου να οικοδομήσει μια νέα ομάδα, έχοντας σαν βάση τον εξαιρετικό ποδοσφαιριστή Εγκούτου Ολίσε.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Ντιόγκο Ζορντάο, Μάρτιν Βουνκ και Πολ Ουρτάδο. Οι λόγοι της λύσης συνεργασίας είναι διαφορετικοί για κάθε περίπτωση, ωστόσο η ΠΑΕ δεν επιθυμεί να τους δημοσιοποιήσει, εκτός αν προκληθεί».

Πηγή: Sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Μπαράζ αποχωρήσεων στην Παναχαϊκή appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα