Αυλαία με Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ

Η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της Super League ανοίγει το απόγευμα της Παρασκευής (31/8) ελέω… Red Hot Chili Peppers, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Το συγκρότημα από την Αμερική θα παίξει για πρώτη φορά ενώπιον του ελληνικού κοινού, στο Ολυμπιακό
Στάδιο ωστόσο, λίγο… κόντεψε να «ξεσπιτώσει» τους «πράσινους». Η «χρυσή τομή» βρέθηκε και για τον λόγο αυτό, την Παρασκευή (31/8) η ομάδα του...
Ζεσουάλδο Φερέιρα θα υποδεχθεί τον «Άγιαξ της Ηπείρου».
Το «τριφύλλι» αγωνίζεται εντός έδρας για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, οι «πράσινοι» θέλουν το τρίποντο, ούτως ώστε να μπουν με το… δεξί στο «σπίτι» τους αλλά και να διπλασιάσουν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα.
Τα προβλήματα δεν απουσιάζουν για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπουμσόνγκ και Σο που προέρχονται από τραυματισμό αλλά και τον Κουίνσι, ο οποίος δεν έχει φτάσει ακόμα σε ικανοποιητικά επίπεδα.
Ο «προφεσόρ» ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία μετέχουν οι: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Κατσουράνης, Μαυρίας, Μπαρμπαρούσης, Σισοκό ή Χριστοδουλόπουλος και Τοτσέ.
Με… πάθος και χωρίς φόβο
Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Γιάννη Χριστόπουλο στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα ο Έλληνας τεχνικός να έχει όλα τα… όπλα του στην φαρέτα. Οι Ηπειρώτες γνωρίζουν πως το έργο τους απέναντι στους «πράσινους» μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, ωστόσο εμφανίζονται έτοιμοι να… παλέψουν μέχρι τέλους.
Συγκεκριμένα, στην αποστολή μετέχουν οι: Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Τζάνης, Ταμπάσης, Πατσατζόγλου, Πάντος, Ντάσιος, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Νικλητσιώτης, Γεωργίου, Βίλα, Λίλα, Κεϊτά, Ιλιτς, Φεγκρούς και Ντε Βινσέντι.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα