Άστατος πάλι ο καιρός

Από το μεσημέρι θα βρέχει σε πολλές περιοχές και θα έχει και καταιγίδες στην κεντρική Ελλάδα και σε περιοχές με μεγάλο υψόμετρο. Βορειάδες που θα φτάσουν τα 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Συννεφιές που θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα βρέξει στη...
δυτική Μακεδονία και από το βραδυ και στην υπόλοιπη Μακεδονία. Βορειάδες οι άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ 4 με 5.Μεγάλες αποκλίσεις στην θερμοκρασία
που θα κυμανθεί από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Σε Δυτική και Κενρική Ελλάδα ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και μάλιστα από το απόγευμα θα βρέξει στην Ηπειρο, τη δυτική Στερεά, το βόρειο Ιόνιο και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Δυτικοί άνεμοι 3 με 4 και από το βράδυ στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Αιγαίου θα έχουμε καλό καιρό με λίγη συννεφιά στις Κυκλάδες. Βορειάδες οι άνεμοι που θα φτάσουν στα ανατολικά τα 7 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αρχικά αίθριος και από το απόγευμα τοπικές νεφώσεις. Βορειάδες οι άνεμοι 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες συννεφιές που γρήγορα θα αυξηθούν. 'Ανεμοι 3 με 4 και από τη νύχτα βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα